Show translate page
Banner

Intensiv försommar

14 maj, 2014
Det är mycket som händer just nu.... Nästa vecka är det Kvinnokonferens på Arken som börjar på torsdag kväll. Vi får besök från vår pastor och medarbetare i Minsk, de kommer redan på tisdag kväll. Under deras besök kommer vi att planera för det fortsatta arbetet i Minsk och deras besök här i juli då en grupp på över 20 personer kommer till Mirakelkonferensen. Vi tror också att Kvinnokonferensen kommer att ge dem massor av ny inspiration i deras tjänst för Gud.
Jag (Anita) kommer att åka till Minsk den 4 juni för att bland annat vara med då handikapporganisationen BelApDiMi firar sitt 20-årsjubileum. Utvecklingen av deras arbete för de funktionshindrade barnen och deras familjer i Vitryssland, startade efter att vi bjudit in dem till Arken 1994. Under en vecka var de med på konferens här och åkte på många studiebesök i Stockholmstrakten då de fick en inblick i hur man kan ge funktionshindrade barn stöd i skola och särskilda boenden. Utifrån detta har de utvecklat en fantastiskt fin verksamhet med dagcenter, rekreation och aktiviteter för barnen och vidareutbildning för deras föräldrar. Spännande att få se skörden av ett litet frö som såddes från Arken en gång... 
Göran Zetterlund åker till Nepal och Indien den 5 juni. Han ska besöka det nystartade jordbruksprojektet i Nepal. Intressant att få se det växa fram - vi har redan fått foton på hur de förberett för djuren genom att bygga små inhägnader och bås, och ett landområde för bete och även odling av grödor.
Efter besöket i Nepal fortsätter Göran till Kolkata för att träffa vår partner David Prakasam och gå igenom planritningarna inför starten av byggandet av kliniken.
Vi är tacksamma för stöd i bön under våra resor!