Laddar Evenemang

Mötestiderna:

Fredag 6 september kl 8.30-12 öppen bibelskola &  kl 19.00 kvällsmöte
Lördag 7 september kl 16.00 & kl 19.00
Söndag 8 september kl 10.30.

Presentation Debbie Rich Rester
Debbie Rich är känd som en eldig predikant som flödar i den helige Ande. Hon är grundare och pastor i Faith of Life Church Northwest i USA tillsammans med sin man Bob Rester.  Debbie är medarbetare till Rodney Howard-Browne sedan flera år tillbaka.

Mötet med den helige Andes smörjelse och kraft förändrade allt.
Debbie Rich Rester har predikat evangeliet och undervisat Guds Ord i över 25 år.

När hon arbetare i Alaska kom hon i kontakt med Dr. Rodney Howard-Brownes ministry. Detta förändrade totalt både hennes liv och inriktningen i hennes tjänst. Debbie fick möta den helige Andes kraft och smörjelse på ett helt nytt sätt. Hennes tro växte och hon fick en brinnande tro som tog henne till över 36 nationer i världen.

Under många år arbetade Debbie som en assisterande evangelist vid Rodney Howard-Brownes sida och fick se många under och tecken. Stora mängder av människor blev frälsta i Jesus namn.

År 2012 startade Debbie församlingen ”Faith Life Church NW” i Washington, USA tillsammans med sin man Bob Rester. Församlingen växer ständigt och har flyttat till större lokaler.  Debbie har också startat en bibelskola som utrustar elever till tjänst i den helige Andes kraft.

Debbie hittade nyckeln till frihet genom givandet.
Debbie undervisar om givandet som nyckel till ekonomisk frihet.  Debbie berättar hur hon bar en dröm från Gud i sitt hjärta. Men Gud sade till henne att hon inte kunde förverkliga drömmen utan givandets nyckel.  Hon fick erfara hur givandet öppnade dörren för henne.

Hennes bok  “Givandes nyckel” ger smord undervisning om hur man upptäcker nyckel till genombrott i sitt liv.  Den kan köpas i Arkens bokshop.

Share This Post, Choose Your Platform!