Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Retreat/Hälsodag 13/6

Ta emot inre vila i Guds närvaro och njut av sköna promenader i vacker försommargrönska

Lämna arbetet, ansvaret och vardagens krav och unna dig en dag av stillhet och krafthämtning för ande, själ och kropp. Vi börjar dagen med att rikta vår uppmärksamhet på Jesus genom lovsång och tillbedjan, lämna våra bekymmer till honom, ta emot inre frid genom bönen och låta Gud tala in i våra liv genom Bibelordet. På eftermiddagen kan du välja att vandra längs havet eller i skogen på egen hand eller gå en bibelpromenad i grupp. Det finns stavar till utlåning. Du kan koppla av vardagsbestyren och sätta dig till dukat bord och njuta av måltiderna i lugn och tystnad. Har du behov av gluten-eller laktosfri kost finns det alternativ om du anger detta i din anmälan. Du kan delvis själv välja innehållet i din retreatdag och det finns ingen stress i programmet. Vi anordnar våra korta retreater på Sjöhamra gård i vackra Roslagen med närhet till sjön, skogen och havet, i en fridfull kristen miljö.

Antalet gäster är begränsat till 12 st. Vi följer Folhälsomyndigheternas rekommendationer med god hygien och att hålla avståndet. Våra lokaler är stora och rymliga och det finns även möjlighet att sitta ute i trädgården under måltiderna om man vill.

Program: ankomst mellan 8.30 – 9.00, avslutning ca 19.45. För övrigt se program för endagsretreat nedan.

Anmälan: använd formuläret på Hälsolövets hemsida Gå till Hälsolövets hemsida här  eller ring 08-58884000 (förmiddagar) eller maila till info@halsolovet.se 
Sista anmälningsdag är den 11 juni.

Kostnad: 700 kr per person inkl tre måltider och kursmaterial

Vägbeskrivning: Sjöhamra gård ligger ca 9 km norr om Åkersberga (gamla Norrtäljevägen). Man svänger höger vid Åsättra och sedan vänster vid skylten Sjöhamra. Det går att åka kommunalt, gå in på sl.se reseplaneraren för aktuell tidtabell. Busshållplatsen heter Sjöhamra.

Transport: Se information ovan. För att åka kommunalt gå in på www.sl.se och reseplaneraren. Busshållplatsen heter Sjöhamra.

Share This Post, Choose Your Platform!