Lovsångsutbildning – Den nya sången till Lammet

Detta är utbildningen för dig som vill uttrycka lovsången i ditt hjärta till Jesus. Vare sig du har mycket, lite, eller ingen erfarenhet av lovsång tidigare kallar vi på dig som psalmisten och säger “Ropa till Herren hela jorden, brist ut i jubel och lovsång!”.  Alla är vi kallade att av tacksamhet lovsjunga vår Gud!

 

Fördjupa dig i lovsång som vilar i Guds kärlek
Ur en vision som pastor Linda Bergling fått om lovsång med grunden i det nya testamentet har utbildningen växt fram. Med Jesu fullbordade verk i centrum får deltagarna fördjupa sig i lovsång som vilar i Guds kärlek och är ljuvlig och skön (ps. 147:1). Under utbildningen får du de verktyg du behöver för att tillsammans med den Helige Ande växa i lovsång och tillbedjan. Ingen tidigare erfarenheter eller kunskaper om lovsång behövs, endast en längtan att få prisa Jesus av hela ditt hjärta.

 

UNDERVISNING

Du får lära dig om de olika uttryck av lovsång och tillbedjan i församlingsarbetet: gudstjänsterna, samarbete med tjänstegåvan, att flöda i helandesmörjelsen och i det profetiska, lovsångens roll och betydelse i retreater, helandedagar, evangelisation, barn- och ungsdomsarbete mm.

Vi vill även välkomna dig som har en kallelse till ljudteknik, musikproduktion och skapande/kreativa projekt. Genom undervisning och praktik vill vi vara med och rusta dig med fokus på att skapa enhet mellan olika tjänster för att upphöja Jesus.

 

ANTAGNING

Utbildningen är öppen för alla, både inom eller utanför församlingen Arken. Man måste inte vara med i Arkens lovsångsteam eller ha lovsångstjänst i någon annan församling för att delta. Vi uppmanar dig att bjuda in alla du tror kan vara intresserade!

Inget antagningsprov krävs för att börja utbildningen. Däremot för dig som vill ha lovsångspraktik under utbildningen kommer det hållas ett prov där du får sjunga och/eller spela ett instrument.

TID & PLATS

Utbildningen sker kl. 18-21 varje torsdag på församlingen Arken under höstterminen och vårterminen. Det blir tre pass varje kväll som varierar med undervisning, praktik och förbön, samt en längre rast och en kortare rast.

KOSTNAD

Kostnaden för utbildningen är 500 kr i månaden. Man kan betala in månadsvis eller en terminsavgift vid terminstarten. Hör av dig hur du vill betala så hittar vi en bra lösning.

ONLINEUTBILDNING

Utbildningen är tillgänglig online också för dig som bor långt bort. Vi rekommenderar att vara med på plats för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen, men om det inte går är du varmt välkommen att ansöka och följa med online!

ANMÄLAN

Anmäl till oskar.schillen@arken.org. Du kommer sedan att få ett ansökningsformulär att fylla i och skicka in innan antagningsbesked ges.

Om du inte tillhör församlingen Arken kommer vi eventuellt be dig om en skriftlig rekommendation från en bekant.

Jag hoppas att vi ses i höst!

Guds rika välsignelser till dig.

Vänliga hälsningar

Oskar Schillén
Ansvarig för lovsångsutbildningen ”Den nya sången till Lammet”