Arkens internationella arbete

Vårt uppdrag

Genom vårt missionsarbete når vi barnen, de fattiga, utsatta och mest sårbara.
Vi arbetar samtidigt på en övergripande nivå med inspiration, undervisning och träning av ledare och pastorer världen över.
I vårt arbete går praktisk och andlig hjälp hand i hand.
Den kärlek vi själva mött hos Jesus är drivkraften i allt vi gör och vi tror att i Jesus finns frälsning, helande och upprättelse för varje människa.

Utvecklingsprojekt & Fadderprogram

Barnens framtid är samhällets framtid. Vi vill ge barnen utbildning, hälsovård, trygghet och möjlighet att få en personlig tro på Jesus. Här kan du följa med Linda Bergling till våra projekt genom filmer från våra resor. LÄS MER HÄR

För aktuell information följ oss på Facebook!

Undervisning i biblisk helandetjänst

Linda Bergling är en uppskattad bibellärare världen över. Hon undervisar pastorer och ledare i biblisk helandetjänst, tränar förebedjare och betjänar människor i förbön. HÄR kan du se några inspelningar från seminarier i olika länder.

Kontakt: Telefon (+46) 08 58884020 E-post: [email protected]

Bankgiro 549-7714 Swish 1230 337 782

Du kan ge en gåva online via formuläret längst ner på sidan.

Besök vår insamlingsorganisation “Lyft ett barn ut ur mörkret”, klicka på bilden nedan.

Pågående insamlingar

Aktuellt & Nyheter

2023-05-16
TV-PROGRAM om missionsarbetet
Detta spännande och intressanta program får du inte missa! Göran Zetterlund, Jennifer och Oskar Tjäder berättar från projekten vi nyligen besökt i Nepal, Kolkata Indien och Filippinerna. Mycket bilder och vittnesbörd om vad Arkens mission betyder för människor över hela världen. Se filmen HÄR.
Filmen är en samsändning med Kanal 10 som spelades in i Arkens studio i maj 2023.

2023-04-28
ISRAELRETREAT på Sjöhamra gård
I mitten av juni arrangerar vi åter en “Retreat för messianska ledare och pastorer”. De blir välsignade av en veckas vila, andlig återhämtning och uppfyllelse av ny kraft i den helige Ande. Tidigare retreater har varit mycket uppskattade, vi har sett Gud välsigna dem till både kropp och själ. Vi är i stort behov av sponsorer för att genomföra detta! Ge en gåva till BG 549-7714 eller via Swish till 1230 337 782, märk din gåva “Israel”.

2023-03-23
ISRAELRESA våren 2023
Pastor Linda Bergling med team besökte Arkens kontaktförsamlingar i Israel i mars 2023. Hon undervisade på helandeseminarier i Tel Aviv, Kfar Saba, Rishon le Zion, Ashkelon och Arad samt kristna arabiska kvinnor och unga vuxna i bön- och helandetjänst i House of Prayer & Exploit i Nasaret. Guds närvaro var stark och många blev djupt berörda. Vi kommer att stödja de messianska församlingarna att etablera egna helandecenter dit människor i nöd kan komma och hämta hjälp från Yeshua/Jesus.  LÄS MER HÄR. 

2023-01-19
FÖRVANDLA LIV – BLI FADDER!
Just nu har vi stort behov av nya faddrar till “våra barn” i Uganda SE FILM HÄR, men även i Nepal och Kolkata Indien. Kanske är den bästa gåva de kan få, att just DU gensvarar och blir deras fadder? Att du ger 200 kr/månad förvandlar hela deras framtid. De får en trygg uppväxt, ett hem, mat, rent vatten, kläder, skolutbildning och hälsovård. Välkommen att ringa oss på telefon 08 58884020 eller skicka E-post till [email protected]
LÄS MER HÄR om hur man blir fadder genom Arkens mission.

2022-11-29
UPPRÄTTA TESTAMENTE GRATIS MED GÅVA TILL ARKENS MISSION

Arken har avtal med den juridiska digitaltjänsten Jurio. LÄS MER om hur du kan upprätta testamente kostnadsfritt med gåva till Arkens missionsarbete. Har du frågor? Ring oss på tel 08 58884020.

2022-10-20
RESA TILL UGANDA

Den 27 september 2022 åkte ett litet team från Arken till Uganda för att besöka våra projekt, fadderbarnen och samarbetspartnern ABC Children´s Aid. LÄS MER om vårt arbete i Uganda. Samtidigt besökte de ett barnhem med 75 före detta gatubarn som är i stort behov av hjälp. Det kommer att bli ett nytt utmanande missionsprojekt i Uganda. Du kan följa deras resa på Arkens mission facebook. 

Tillsammans gör vi skillnad – Stöd vårt arbete

Här kan du läsa mer om vårt fadderprogram och välja ditt eget sätt att stödja.

Välkommen att handla hos oss och ge barnen en ny framtid. Vi finns på Kraftvägen 12 i Kungsängen.

Bli prenumerant på “Linda Berglings bästa” – var med och bygg 100 hus för Jesus.

Information om hur du ger Gåvogram (t ex på högtidsdagar) eller ger en testamentesgåva m m.

Läs mer om våra pågående projekt

Klicka på jordgloben så får du se en karta över Arkens missionsprojekt genom tiderna.

Utvecklingsbehov i våra samarbetsländer

Arken har under mer än 35 år byggt långvariga och nära relationer med internationella samarbetsorganisationer och kyrkor. Vi arbetar utifrån vår vision från orden i Hesekiel 34:16 vilket innebär stöd till fattiga, utsatta, nödställda och sjuka barn och vuxna. I de flesta av våra pågående projekt ger vi stöd till utsatta barn genom vårt fadderprogram vilket ger dem husrum, mat, kläder, hälsovård och skolutbildning.

Övriga behov
Det händer ganska ofta att våra samarbetspartners ber oss om stöd till andra insatser än de som vi kontinuerligt stödjer t ex stöd till församlingsutveckling, att köpa mark, bygga kyrkor, stötta pastorer, evangelister och ledare, köpa sjukvårdsmaterial och utrustning eller starta igång självförsörjningsprojekt. På den här sidan kan du få en överblick över just sådana behov där vi tacksamt tar emot all sponsring vi kan få för att förmedla vidare till våra samarbetspartners. Varje gåva är viktig, stor som liten. Tack för ditt stöd!

Var med och förändra – ge en gåva till vårt arbete!

Ge via kort via formuläret bredvid, du kan ge en engångsgåva eller ge regelbundet.
Om du ger med Nordea VISA-kort 
behöver du öppna kortet på internetbanken för alla internetköp först, innan du kan ge via formuläret till vänster.

ÖVRIGA SÄTT ATT GE från Sverige:
Swish-nummer: 1230 337 782
Bankgiro: 549-7714

Gåvor från Norge: Handelsbanken 9046.12.44180
Gåvor från Finland: Handelsbanken Fi 81 3131 3001 1336 77

Gifts from abroad:
IBAN/BIC SE 78 6000 0000 0001 0731 2468
SWIFT: HANDSESS
BANK: Handelsbanken, Box 2063, S-196 02 Kungsängen Sweden
Address: församlingen Arken, Box 134, 196 23 Kungsängen, Sweden

Tack för din generositet!

Vi önskar dig Guds välsignelse

Arkens mission

Våra sponsorer