Mission i GUATEMALA City

RÄDDADE FRÅN ETT LIV PÅ GATAN

Familjehem som ger en ny start i livet
Life Home är ett av flera familjehem i Guatemala City som hjälper gatubarn att komma bort från sin destruktiva miljö i kriminalitet och missbruk. Flera av dem har också varit HIV-positiva när de kommit till hemmet. På detta familjehem får barnen en ny start i livet, kärlek, gemenskap, en kristen fostran och rehabilitering. Arkens samarbetspartner är Healing & Miracles International, ledare Becky Dvorak.

Guds kärlek, omsorg och läkande kraft
När de möter Guds kärlek och omsorg startar en helandeprocess i deras inre. De utvecklas andligt och socialt i gemenskapen på hemmet och får möjlighet till en bra skolutbildning. Vi har också fått flera underbara vittnesbörd om hur Gud gripit in med fysiskt helande i barnens liv. De yngsta barnen som kommit till hemmet har varit knappt ett år gamla och de äldre är i övre tonåren.

Aktiviteter, husdjur och odlingar
På hemmet finns en fin lekplats som Arken varit med och byggt bl a med medel som samlats in på vår egen förksola. Det finns också musikrum, aktivitetsrum och utomhus finns husdjur (kor, hästar, hundar, hönor) och odlingar av bl a avokado. Trädgårdsodlingen ger också hemmet möjlighet till självförsörjning.

Gruppsponsring
Arken började gruppsponsring av pojkarna på hemmet år 2000 och fortsätter regelbundet att stödja detta viktiga arbete. Vi gläds när vi ser hur dessa barns liv har blivit förvandlade och de har fått nytt hopp och en ljusare framtid.

Var med och förändra!

Stöd vårt arbete i Guatemala City! Du kan ge en engångsgåva eller regelbundet varje månad. Fyll i belopp, vart du vill att din gåva ska gå, samt välj engångsgåva eller återkommande/månatlig gåva.
Vill du bli fadder? Välkommen att kontakta oss på tel 08 58884020 eller till E-post [email protected] 
Om du ger med Nordea VISA-kort behöver du öppna kortet på internetbanken för alla internetköp först, innan du kan ge via detta formulär.

ÖVRIGA SÄTT ATT GE från Sverige:
Swish nummer 1230 337 782
Bankgiro 549 – 7714

Gåvor från Norge: Handelsbanken 9046.12.44180
Gåvor från Finland: Handelsbanken Fi 81 3131 3001 1336 77

Tack för din generositet!

Vi önskar dig Guds välsignelse.

ARKEN MISSION