Stilla retreater med Arken

Retreat/Hälsodag 13/6

Ta emot inre vila i Guds närvaro och njut av sköna promenader i vacker försommargrönska

Lämna arbetet, ansvaret och vardagens krav och unna dig en dag av stillhet och krafthämtning för ande, själ och kropp. Vi börjar dagen med att rikta vår uppmärksamhet på Jesus genom lovsång och tillbedjan, lämna våra bekymmer till honom, ta emot inre frid genom bönen och låta Gud tala in i våra liv genom Bibelordet. På eftermiddagen kan du välja att vandra längs havet eller i skogen på egen hand eller gå en bibelpromenad i grupp. Det finns stavar till utlåning. Du kan koppla av vardagsbestyren och sätta dig till dukat bord och njuta av måltiderna i lugn och tystnad. Har du behov av gluten-eller laktosfri kost finns det alternativ om du anger detta i din anmälan. Du kan delvis själv välja innehållet i din retreatdag och det finns ingen stress i programmet. Vi anordnar våra korta retreater på Sjöhamra gård i vackra Roslagen med närhet till sjön, skogen och havet, i en fridfull kristen miljö.

Antalet gäster är begränsat till 12 st. Vi följer Folhälsomyndigheternas rekommendationer med god hygien och att hålla avståndet. Våra lokaler är stora och rymliga och det finns även möjlighet att sitta ute i trädgården under måltiderna om man vill.

Program: ankomst mellan 8.30 – 9.00, avslutning ca 19.45. För övrigt se program för endagsretreat nedan.

Anmälan: använd formuläret på Hälsolövets hemsida Gå till Hälsolövets hemsida här  eller ring 08-58884000 (förmiddagar) eller maila till info@halsolovet.se 
Sista anmälningsdag är den 11 juni.

Kostnad: 700 kr per person inkl tre måltider och kursmaterial

Vägbeskrivning: Sjöhamra gård ligger ca 9 km norr om Åkersberga (gamla Norrtäljevägen). Man svänger höger vid Åsättra och sedan vänster vid skylten Sjöhamra. Det går att åka kommunalt, gå in på sl.se reseplaneraren för aktuell tidtabell. Busshållplatsen heter Sjöhamra.

Anmälan: Du kan anmäla dig genom att klicka på länken nedan och fylla i formuläret. Eller skicka ett mail till oss på info@halsolovet.se
Sista anmälningsdag via E-post är den 11 mars. Efter den 11 mars kan du bara anmäla dig per telefon till 08 588 840 00 mellan kl 9-11.30.

Transport: Se information ovan. För att åka kommunalt gå in på www.sl.se och reseplaneraren. Busshållplatsen heter Sjöhamra.

Boka din Retreat här >>

Hitta hit

Vägbeskrivning med bil till Sjöhamra gård: 
Från Norrtäljevägen E18 trafikplats Rosenkälla, åk väg 276 mot Åkersberga. Åk genom centrum och fortsätt väg 276 mot Norrtälje. Fortsätt 9,3 km fram till Åsättra. Sväng höger in på Bammarbodavägen, åk 1,7 km. När du ser skylten Sjöhamra gård, sväng vänster in på den lilla grusvägen och uppför backen. Till höger ligger parkeringen.

Man kan åka till Sjöhamra gård med SL från Stockholm. Det tar cirka 1 timme och 20 minuter. Från Östra station i Stockholm till Bammarbodavägen 59 i Åkersberga.  Mer information hittar du hos SL reseplaneraren