Välkommen till helandedagar

Här får du möta Jesus i Guds kärlek och Han får komma med sin frihet i det som tynger och plågar dig. Jesus låter sin läkande kraft hela din själ och kropp. Han får tala sitt profetiska Ord som ger en ljus framtid och ett hopp. Han är alltid nära dig i ditt hjärta och älskar dig med sin eviga kärlek som aldrig tar slut. Kom och låt dig betjänas av Jesu närvaro till ande, själ och kropp. Klicka här för att se kommande datum >> 

I vanliga fall arrangeras Helandedagar i Arken men i den nuvarande situationen går det inte att resa och samlas i kyrkor på samma sätt. Därför arrangerar vi nu Helandedagar via nätet.

Du kan delta hemifrån eller där du befinner dig. Vi betjänar dig i en direktsändning via webben och via telefonen. Bara de anmälda kan se sändningen. Du kommer att få en privat länk till dina email som du använder för att koppla upp i livesändningen.  (Därför är det viktigt att vi har din rätta email adress).  Du behöver ha en internet-koppling.  Kostnad 1200 Kr.   Anmäl dig här 

Visionen för helandedagarna

Under helandedagarna ger du Herren möjlighet att gå på djupet i ditt liv. Ibland kan det kännas som om förbönen efter gudstjänsten eller det enskilda förbönssamtalet inte räcker till. Då är helandedagarna ett underbart alternativ.

Under dessa dagar erbjuder vi mer stillhet och koncentrerar oss på att Gud skall få möjlighet att gå på djupet för att betjäna och uppfylla dig. Tillsammans med ett mindre antal deltagare kan du slappna av, öppna ditt hjärta, känna Guds kärlek och låta dig betjänas i trygghet och avskildhet. Helandeprocessen som helandedagarna är byggd runt är grundad i Guds ord. Genom att du går igenom den, kan du förvänta dig att Herren ska få möjlighet att röra vid dig.

Ett förbönsteam med fullständig tystnadsplikt finns på plats hela tiden för att betjäna och hjälpa dig så att Guds läkande kraft så mycket som möjligt ska få beröra, hela och upprätta dig.

Helandedagar

Helandedagarna innehåller olika pass av både enskilda förbönssamtal och kollektiv betjäning. Vid de gemensamma samlingarna sitter du i en vilstol och tar emot kort undervisning och sedan ber förebedjarna och lägger händerna på dig i Jesu namn.

Flödesbön
En förbönsledare ber ut olika bibelord och låter sig ledas av Guds Ande i att be ut olika behovsområden. Förebedjarna går runt och förlöser Guds kraft och smörjelse in i din kropp och själ. Du får ta emot befrielse, helande, läkedom och framtidstro från Jesus.

Schema

Måndag
16.00-17.00  Inskrivning
17.00-17.45   Kvällsmat
17.45-20.00  Kvällssamling

Tisdag
8.30-18.00    Helandedag

Onsdag
8.30-18.00    Helandedag
19.00-21.00  Helandemöte

Tider för mat tisdag-onsdag
7.30-8.15       Frukost
11.45-13.15    Lunch
15.45-16.30   Fika
18.00 -19.00 Kvällsmat

Kommande helandedagar

Helandedagar online

15 september - 16 september

Helandedagar online

13 oktober - 14 oktober

Helandedagar online

3 november - 4 november

Helandedagar online

17 november - 18 november

Boka din plats här >>