Välkommen till helandedagar

Här får du möta Jesus i Guds kärlek och Han får komma med sin frihet i det som tynger och plågar dig. Jesus låter sin läkande kraft hela din själ och kropp. Han får tala sitt profetiska Ord som ger en ljus framtid och ett hopp. Han är alltid nära dig i ditt hjärta och älskar dig med sin eviga kärlek som aldrig tar slut. Kom och låt dig betjänas av Jesu närvaro till ande, själ och kropp. Klicka här för att se kommande datum >> 

Man kan delta online eller på plats
Om du deltar online betjänar vi dig genom web-sändning och via telefonen. Bara de anmälda kan se sändningen. Du kommer att få en privat länk till din email-adress som du använder för att koppla upp dig på sändningen. (Var därför noga med att skriva in rätt email-adress). Du behöver ha en internet-uppkoppling.
Om du deltar på plats arrangerar vi nattlogi och måltider för dig.

Kostnad:
Helandedagar online 1200 kr. Helandedagar på plats 1850 kr.
Begränsad antal platser!

 Anmäl dig här 

Visionen för helandedagarna

Under helandedagarna ger du Herren möjlighet att gå på djupet i ditt liv. Ibland kan det kännas som om förbönen efter gudstjänsten eller det enskilda förbönssamtalet inte räcker till. Då är helandedagarna ett underbart alternativ.

Under dessa dagar erbjuder vi mer stillhet och koncentrerar oss på att Gud skall få möjlighet att gå på djupet för att betjäna och uppfylla dig. Helandeprocessen som helandedagarna är byggd runt är grundad i Guds ord. Genom att du går igenom den, kan du förvänta dig att Herren ska få möjlighet att röra vid dig.

Ett förbönsteam med fullständig tystnadsplikt finns på plats hela tiden för att betjäna och hjälpa dig så att Guds läkande kraft så mycket som möjligt ska få beröra, hela och upprätta dig. I den nuvarande situationen sker förbönssamtalet via telefon.

INNEHÅLL OCH PROGRAM

DAG 1 TISDAG

8.30 – 9.30    Du som deltar på plats skriver in dig vid louchen utanför salen innan du går in i  mötessalen. Lovsång och smörjelsestund i stora mötessalen.
9.30 – 11.30  Undervisningpass. Bli fri från fruktan och fylld med Guds kärlek.   Undervisningspasset innehåller betjäning med flödesbön.
11.30 -13.00  Lunchrast. Deltagare på plats serveras måltid.
13.00 -14.15  Ett personligt förbönssamtal inom Själens helande via telefon. Vi ringer det telefonnummer som du uppgivit tillsammans med din kontaktinformation. Eller alternativt blir förbönssamtalet i ett förbönsrum.
14.40 – 15.40 Undervisningspass. Förlåtelsens betydelse för Själens och kroppens helande.  Undervisningspasset innehåller betjäning med flödesbön.
15.40 – 16.00 Fikarast. Deltagare på plats serveras fika.
16.00 – 17.30 Undervisningspasset fortsätter. Förlåtelsens betydelse för Själens och kroppens helande.
17.30  Deltagare på plats serveras kvällsmat. Vila och egen tid resten av kvällen.

DAG 2 ONSDAG

8.00 – 8.30    Deltagare på plats serveras frukost.
8.30 – 9.00    Lovsång och smörjelsestund i stora mötessalen inför dagen.
9.00 – 9.30    Genomgång av dagen.
9.30 – 11.00 Ett personligt förbönssamtal inom Själens helande och personlighetens  upprättelse, kallelse och gåvor. Vi ringer det telefonnummer som du uppgivit   tillsammans med din kontaktinformation. Eller alternativt blir förbönssamtalet i     ett förbönsrum.
11.00 – 13.30  Lunchrast. Deltagare på plats serveras måltid.
13.30 – 15.10  Undervisningspass. Vad ditt hjärta begär, att våga berätta sina önskningar till  Gud. Bli fylld av Den Helige Ande. Förlösa tungotalets gåva. Bön för din  kallelse och gåvor.
15.10 – 15.35  Fikarast. Deltagare på plats serveras fika.
15.35 -17.30  Undervisningspass
om att bli befäst i Guds Ord. Passet innehåller också  betjäning med flödesbön och profetisk bön. Hur man behåller helandet. Profetisk bön.
17.30 – 18.30  Deltagare på plats serveras kvällsmat. Deltagare på plats checkar ut.
19.00   Ett öppet kvällsmöte med pastor Linda Bergling

Kommande helandedagar

Boka din plats här >>