Ge bort en Annorlunda gåva

Annorlunda Julgåvokort

Vad ger man i julklapp till den som har allt? Gör något nytt i år och ge en julklapp till dem som behöver mat, rent vatten, hälsovård och skolutbildning. Det finns tre olika Julgåvokort att välja på. Korten ser du här till höger: utsida och insida.

Så här gör du:

  • Välj vad du vill ge till.
  • Välj den summa du vill ge.
  • Betala in summan till Arkens mission via Swish 1230 337 782 eller till Bankgiro 549-7714
  • Kontakta Arkens missionsavdelning på telefon 08 588 84000 eller 588 84020, eller maila oss på mission@arken.org och tala om vilka kort du vill ha och hur många så sänder vi dem till dig per post.
  • Fyll i gåvokortet och ge bort det till den du har bestämt. Kortet är ett gåvobevis på att personen i fråga i stället för en egen present varit delaktig i att ge utsatta barn en ljusare framtid. Du är med och förvandlar liv!

Tack för att du väljer en Annorlunda Julgåva i år!

Kortet avser stöd till utveckling av våra kliniker i Cebu Filippinerna (i slumområdena Lapu Lapu och Inayawan) samt utveckling av kliniken på vårt utvecklingscenter i Kolkata Indien.

Kortet avser mat och rent vatten vid akuta behov samt hjälp att starta självförsörjningsprojekt i bl a Uganda, Indien och Filippinerna.

Kortet avser skolutbildning för flickor och pojkar i bl a Uganda, Indien, Filippinerna, Nepal och Kambodja.

Kortet avser stöd till vårt nya center i Angeles Filippinerna som hjälper unga flickor ut ur prostitution och sexhandel.