Ge bort en Annorlunda julgåva

Annorlunda Julgåvokort

Vad ger man i julklapp till den som har allt? Gör något nytt i år och ge en julklapp till dem som behöver mat, rent vatten, hälsovård och skolutbildning. Det finns 4 olika Julgåvokort att välja på. Korten ser du här till höger: utsida och insida.

Så här gör du:

  • Välj vad du vill ge till.
  • Välj den summa du vill ge.
  • Betala in summan till Arkens mission via Swish 1230 337 782 eller till Bankgiro 549-7714
  • Kontakta Arkens missionsavdelning på telefon 08 588 84000 eller 588 84020, eller maila oss på mission@arken.org och tala om vilka kort du vill ha och hur många så sänder vi dem till dig per post.
  • Fyll i gåvokortet och ge bort det till den du har bestämt. Kortet är ett gåvobevis på att personen i fråga i stället för en egen present varit delaktig i att ge utsatta barn en ljusare framtid. Du är med och förvandlar liv!

Tack för att du väljer en Annorlunda Julgåva i år!

Kortet avser stöd till utveckling av våra kliniker i Cebu Filippinerna (i slumområdena Lapu Lapu och Inayawan) samt utveckling av kliniken på vårt utvecklingscenter i Kolkata Indien.

Kortet avser mat och rent vatten vid akuta behov samt hjälp att starta självförsörjningsprojekt i bl a Uganda, Indien och Filippinerna.

Kortet avser skolutbildning för flickor och pojkar i bl a Uganda, Indien, Filippinerna, Nepal och Kambodja.

Kortet avser stöd till vårt nya center i Angeles Filippinerna som hjälper unga flickor ut ur prostitution och sexhandel.

TESTAMENTESGÅVA

Upprätta testamente gratis och ge en gåva till Arken Mission

Arken har ett avtal med den juridiska digitaltjänsten Jurio, och därför kan du kostnadsfritt upprätta ett enklare testamente som låter dig testamentera bort ett valfritt belopp till förmån för församlingen Arken Mission och vårt ändamål. Genom att testamentera ett bidrag till oss gör du en enorm skillnad i vårt arbete.

Testamentet upprättas digitalt genom att du fyller i ett kort formulär online antingen själv eller tillsammans med din make/maka. Du får löpande rådgivning genom processen och bestämmer själv vilken summa du vill donera till oss. Ett juridiskt giltigt testamente skapas helt kostnadsfritt, baserat på dina svar.

Ersätta eller göra tillägg till befintligt testamente

Har du redan ett testamente sedan tidigare? Du kan välja mellan att helt ersätta ditt tidigare testamente, eller bara göra ett tillägg. Det tar inte ens 5 minuter  och självklart kan du återkalla eller göra ändringar i testamentet om du skulle ångra dig.

Klicka HÄR för att komma igång.

Kom ihåg! För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också skall underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.