Mission i Cebu, FILIPPINERNA

Pastorskonferenser & seminarier
Förbönstjänst till helande, befrielse och upprättelse

Sedan 2004 har Arken samarbetat med organisationen Christ Faith Fellowship i Cebu på Filippinerna och dess ledare Edgar och Edna Bantigue. De är församlingsbyggare och har startat över 400 kyrkor runt om på Filippinerna. Årligen samlas de till en stor pastorskonferens där pastor Linda Bergling vid flera tillfällen varit inbjuden som huvudtalare. Lindas Jesuscentrerade och inspirerande bibelundervisning är mycket uppskattad och har gett dem tro att utöka sitt arbete, bygga ny kyrka i Cebu, starta bibelskolor osv. Hon betjänar dem med förbön och handpåläggning under helandekonferenser och tränar deras förebedjare i den bibliska helandetjänsten. Vi har sett hur den helige Andes nådegåvor varit starkt i funktion och Gud har gjort under i deras liv.
Vid flera tillfällen har vi också arrangerat helandekonferenser på andra orter på Filippinerna t ex i Surigao och på ön Dawahon. Pastor Edgar och Edna har vid flera tillfällen varit inbjudna till Arkens Mirakelkonferens och vi har byggt en stark och nära relation till dem.
HÄR kan du se film om Linda Berglings internationella helandetjänst.

Nödhjälp

Det är inte ovanligt att Filippinerna drabbas av jordskred, tyfoner och andra naturkatastrofer. Vi har vid många tillfällen skickat nödhjälp till Filippinerna där våra samarbetspartners Edgar och Edna varit först på plats att nå ut till de hjälpbehövande. Senast i december 2021 drabbades Filippinerna av den stora tyfonen Rai då många förlorade sina hem och sin försörjning. Detta kom i en tid då coronapandemin redan gjort det svårt för de fattigaste att få inkomst och försörja sig. Arken skickade ut nödhjälp till pastorer och församlingar i det akuta skedet och på sikt vill vi också vara med och hjälpa dem att återuppbygga sina kyrkor som förstördes av tyfonen. Vill du vara med? Ge din gåva till Filippinerna och märk den “Nödhjälp” eller “Bygg 100 hus”. Vill du veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss på missionsavdelningen på telefon 08 58884020 eller E-post [email protected] 

Stöd till barnhemmet i Cebu genom gruppsponsring

Vi ger stöd till pojkar och flickor på Edgar och Ednas barnhem i Cebu. De kommer från mycket fattiga förhållanden, en del har varit gatubarn. Hemmet ger dem en trygg uppväxt, möjlighet att lära känna Jesus, få en god skolutbildning och hälsovård när de behöver det. Vi behöver flera faddrar som stödjer hela gruppen av barn i Cebu genom att ge 200 kr/månad eller valfri summa (dock minst 50 kr/månad). Stödet förvandlar deras liv och ger dem en helt ny framtid! Var med du också! Vill du bli fadder? Kontakta oss på telefon 08 58884020.

Var med och förändra!

Stöd vårt arbete på Filippinerna! Vi kommer att göra en missionsresa till Filippinerna i april 2023, då pastor Linda Bergling predikar på CFF:s årliga pastorskonferens och betjänar människor till helande. Under resan besöker vi våra fadderbarn och barnhemmet i Cebu. Vi behöver många nya faddrar!
Du kan ge en engångsgåva eller regelbundet varje månad. Fyll i belopp i formuläret till vänster samt välj engångsgåva eller återkommande/månatlig gåva.
Om du ger med Nordea VISA-kort behöver du öppna kortet på internetbanken för alla internetköp först, innan du kan ge via detta formulär.

ÖVRIGA SÄTT ATT GE från Sverige:
Swish nummer 1230 337 782
Bankgiro 549 – 7714

Gåvor från Norge: Handelsbanken 9046.12.44180
Gåvor från Finland: Handelsbanken Fi 81 3131 3001 1336 77

Tack för din generositet!

Vi önskar dig Guds välsignelse.

ARKEN MISSION