Laddar Evenemang

Sök stillhet och inre vila

Här kan du njuta av vila och återhämtning i en unik miljö och kristen atmosfär. Roslagens vackra natur har du runt stugknuten och havet endast 2 kilometers promenad bort. På förmiddagen samlas vi till lovsång, tillbedjan och bön, då du får släppa dina bördor och bekymmer till Jesus. Därefter äter vi lunch under tystnad. Vill du ta en promenad på eftermiddagen finns det stavar till utlåning och vi erbjuder mjukgympa och en ledarledd bibelpromenad. Du kan också välja att sitta ute i trädgården eller vid bryggan, njuta av den vackra utsikten och låta Gud tala in i ditt liv. Det är ingen stress i programmet utan du gör allt i lugnt tempo och utifrån dina egna val av aktiviteter, inomhus eller utomhus. Det finns material för akvarellmålning tillgängligt om du vill upptäcka eller utveckla din kreativitet.

Kursmaterialet som du får innehåller recept på den mat som serveras. Allt lagat från grunden av bra råvaror. Det finns mjölkfria och glutenfria alternativ för dig som behöver det. Du får enkla tips angående kost, motion, sömn och vila vilket är viktigt för vårt välmående. Vi önskar att retreaten skall ge dig ny inspiration, kreativitet, livslust och kraft från Gud, både för din ande, själ och kropp!

Kostnad: 850 kr (inkluderar tre måltider, kursmaterial och samlingar). Du kan låna ett rum under dagen om du vill vila (kostnad på 100 kr tillkommer).
Tid: start lördag 21 september kl 8.30, avslutning ca kl 20.00 samma dag.

Plats: Sjöhamra gård ca 9 kilometer norr om Åkersberga, adress Bammarbodavägen 59. Busshållplatsen heter ”Sjöhamra”. Gratis parkeringsplats finns. Om du åker kommunalt gå gärna in på www.sl.se reseplaneraren för att hitta aktuell tidtabell för Roslagsbanan och bussarna.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 18 september.  Anmäl dig via E-post: info@halsolovet.se.

Läs mera på hemsidan www.halsolovet.se

Share This Post, Choose Your Platform!