Laddar Evenemang

Denna information gäller för närvarande. Vi kommer att ta hänsyn till rekommendationer vad gäller att förhindra spridning av coronavirus, därför kan det komma förändringar i planeringen.

Söker du efter vila och återhämtning eller hjälp att hantera negativ stress? Kanske har du gått på högvarv länge, behöver tid att stanna upp, tänka efter, prioritera om och sätta en ny kurs i livet. Ta chansen och anmäl dig till någon av våra temaveckor under 2020. Det kan bli den bästa veckan i ditt liv!
Arrangören är Hälsolövet AB. Hemsida: https://www.halsolovet.se/

Program:
Du har möjlighet att delvis anpassa innehållet i din vecka individuellt. Här är exempel på innehåll: samlingar med lovsång, bön och förbön, egna stilla stunder med Gud, korta inspirationspass om kost, motion, vila och sömn, promenader i vacker natur, lättgympa, tips på nyttig och lättlagad mat, gemenskap och livsberättelser framför brasan m m. Möjlighet att boka in ett individuellt förbönstillfälle. Du får praktiska redskap att hantera stress i din vardag. Framför allt får du njuta av och ta emot Guds kärlek och kraft in i ditt liv i en lugn och mysig miljö. Övernattning på Sjöhamra gård i eget rum, tre måltider per dag, fika och kursmaterial ingår. Läs mera på Hälsolövets hemsida.

Hitta hit:
Resa till och från Sjöhamra ombesörjer du själv (Sjöhamra ligger ca 9 km norr om Åkersberga i vacker omgivning med skog, sjöar och närhet till havet). Det går bra att åka med Roslagsbanan från Stockholm central till Åkersberga C, och därifrån vidare med buss. För exakt resväg och tidtabell gå in på www.sl.se reseplaneraren.

Datum:
Återhämtningsdagar (4 dagar) 29/4 – 2/5
Min bästa vecka (7 dagar) 31/5 – 6/6
Kontakta oss gärna för mer information och anmälan på info@halsolovet.se

Kostnad: 3500 kr/person inklusive allt.