Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Hälsolövets AB arrangerar en hälsoretreat på Sjöhamra gård. Mera info: www.halsolovet.se   

Sök stillhet och inre vila – Retreat på Sjöhamra Gård

Sjöhamra gård ligger i Roslagens vackra natur med havet på promenadavstånd och är en unik miljö med kristen atmosfär. En dag här ger dig tid till eftertanke, bibelläsning, bön och krafthämtning för ande, själ och kropp. Vi önskar att en retreat hos oss skall ge dig ny inspiration, kreativitet, livslust och kraft från Gud.

På förmiddagen brukar vi samlas till lovsång, tillbedjan och bön, då du får släppa dina bördor och bekymmer till Jesus. Därefter äter vi lunch under tystnad. Vill du ta en promenad på eftermiddagen finns det stavar till utlåning. Du kan gå på egen hand eller följa med på en ledarledd bibelpromenad. Det är ingen stress i programmet utan du gör allt i lugnt tempo och utifrån dina egna val av aktiviteter, inomhus eller utomhus. Det finns material för akvarell- och akrylmålning tillgängligt om du vill upptäcka eller utveckla din kreativitet. Kursmaterialet som du får innehåller recept på den mat som serveras, allt lagat från grunden av bra råvaror. Det finns mjölkfria och glutenfria alternativ för dig som behöver det.

Under dagen finns möjlighet att boka in ett pass klassisk massage på ca 30 minuter. Du bokar detta på plats och det kostar 150 kr i tillägg till dagavgiften. Beroende på antal deltagare kan vi inte lova massage åt alla, utan det är principen ”först till kvarn” som gäller.

Kostnad: 850 kr/person.
Du kan betala i förväg till vårt Bankgiro 372-3608 (märk inbetalningen Retreat) eller till Swish 1232 88 6968. Du kan annars välja att betala med kort vid ankomsten. (Obs! Vi hanterar helst inte kontanter).
Vill du hyra ett rum för att kunna vila under dagen går det bra till en kostnad av 100 kr.

Anmälan: Du kan anmäla dig genom att  skicka ett mail till oss på info@halsolovet.se
Sista anmälningsdag är den 5/2.

Transport: Du tar dig till Sjöhamra gård på egen hand. Med bil åker du väg 276 till Åkersberga centrum och vidare mot Norrtälje, i Åsättra sväng höger mot Bammarboda, kör 1,7 km. Sväng vänster uppför en liten grusbacke och du är framme. Det går bra att åka kommunalt från Stockholm med Roslagsbanan och buss. Det finns en busshållplats strax nedanför gården (hpl Sjöhamra). För att hitta aktuella restider gå in på http://www.sl.se och använd reseplaneraren.

Kom ihåg: Ta med dig innetofflor/sockor samt varma och bekväma skor och kläder för utevistelse/promenad.

Share This Post, Choose Your Platform!