Laddar Evenemang

Njut av försommargrönskan!

Vi erbjuder två dagar av vila och återhämtning i Roslagens vackra natur. Havet finns ca 2 kilometers promenad bort. Hit kan du ta med dig Bibeln, sitta på stranden och njuta av den vackra utsikten och låta Gud tala in i ditt liv. Vill du hellre ta en motionsrunda finns det stavar till utlåning och vi erbjuder också mjukgympa och en ledarledd bibelpromenad. Genom lovsång, tillbedjan och bön känner du hur Jesus kommer nära och du kan släppa dina bördor och bekymmer till honom. Det finns ingen stress i programmet utan du gör allt i lugnt tempo och utifrån dina egna val av aktiviteter, inomhus eller utomhus. På fredagen finns tid för gemenskap, om vädret tillåter har vi en grillkväll i trädgården. Kursmaterialet som du får innehåller dessutom enkla kostråd, recept på den mat som serveras (mycket grönsaker och frukt, inget raffinerat socker) och enkla råd om sömn, vila och motion. Vi önskar att retreaten skall ge dig massor av ny inspiration, livslust och kraft från Gud!

Kostnad: 1550 kr (inkluderar alla måltider, logi, kursmaterial och samlingar). Du delar rum med en annan deltagare. Några enstaka enkelrum finns (kostar 200 kr i tillägg). Ta med egna lakan och handduk.

Plats: Sjöhamra gård ca 9 kilometer norr om Åkersberga, adress Bammarbodavägen 59. Busshållplatsen heter ”Sjöhamra”. Gratis parkeringsplats finns. Om du åker kommunalt gå gärna in på www.sl.se reseplaneraren för att hitta aktuell tidtabell för Roslagsbanan och bussarna.

Sista anmälningsdag är den 30 april.

  

Share This Post, Choose Your Platform!