2023-12-04T00:00:00+01:00
Laddar Evenemang

Sommarbibelskolan
“Möt Jesus – upptäck vem du är och vad du har fått i Honom”

Det handlar om din identitet – vem du är i Jesus och det livet han har kallat dig att leva. Ta del av smord undervisning och låt dig rotas i Ordets sanning.

Låt Guds Ord förvandla dig inifrån och ut medan du njuter av sommarvädret på hemmaplan! Du kan delta i den här distansbibelskolan oavsett var du befinner dig så länge du har tillgång till internet.
OBS! Längst ner på sidan hittar du information om rabatt för dig som anmäler dig tidigt.

” Sommarbibelskolan kom som på beställning, jag hade en stor längtan efter en närmare relation med Jesus. Under kursen kom jag in i ett nytt flöde i mitt böneliv. Min förströstan och tillit till Jesu kärlek har blivit större. Tidigare trodde jag att jag har inte rätt till någonting gott i det här livet. Den här lögnen blev krossad under kursen. Jag har fått nytt hopp, glädje och frid. Tack för sommarbibelskolan!”

Deltagare från Finland på online-Sommarbibelskola 2020

Du kommer att möta våra huvudbibellärare Linda och Gunnar Bergling och ett helt team ivriga lärare och medarbetare från bibelskolan Jesus Helar och Upprättar, som kommer att ge dig sin bästa undervisning inom temat ”Möt Jesus – upptäck vem du är och vad du har fått i Honom”. Under dessa dagar kommer du att få upptäcka din sanna identitet som Guds barn, rättfärdiggjord och godkänd i hans ögon. Du får fördjupa dig i din andliga kärleksrelation med Jesus och upptäcka vilket liv han har förberett för dig.

Under sommarbibelskolan får du undervisning bland annat om dessa ämnen:
– Din sanna identitet som rättfärdig Guds barn
– Kärleksrelationen med Jesus och den Inre bönen
– Personlighetens upprättelse, dina gåvor
– Livet i flöde av lovsång
– Jesu efterföljelse
– Att nå ut med glädjebudskapet, evangelium
– Din unika plats i Guds församling
– Bli fast i din kallelse

Kursen innehåller sammanlagt ca 20 timmar undervisning och kursmaterial i digital form (tre digitala böcker, ”Inre bönen” på mp3).

Tid: måndag-fredag 7-11 juni ca kl 8.30/9.00- ca 15.30, fikaraster samt lunchpaus ingår, exakt program skickas med bekräftelsebrevet när du har anmält dig. Om du inte har möjlighet att se på direktsändningarna, kan du se dem när det passar för dig under veckan.

Anmäl dig senast den 28 maj till [email protected] eller 08-588 840 00
Skriv ditt
– namn (för och efternamn)
– e-postadress
– telefonnummer
Du kommer att få ett bekräftelsebrev med mer info.

Kostnad: 1200 kr

Obs! Ett erbjudande för dig som är tidigt ute: Du får 25%rabatt och betalar endast 900 kr  om du anmäler dig senast den 30 april!  (Betalningen ska göras direkt enligt instruktioner som finns i bekräftelsemejl som du kommer att få till din e-post).

“Undervsiningen var väldigt bra och tydligt framställd, många ljus gick upp! Särskilt rättfärdighet i Kristus och kärleksrelationen med Jesus var väldigt gott. Det var bra med flexibiliteten att kunna lyssna på undervisningen när det passade för oss.”

Jan Solberg med familjen, Norge, deltagare på online-Sommarbibelskolan

Share This Post, Choose Your Platform!

Till toppen