Laddar Evenemang

Helandekonferensen Jesus Helar och Upprättar sänds via nätet. Gå till Live-sändningen

Vi förstår att många inte vill resa hemifrån just nu. Även om folk inte kan komma till oss fysiskt vill vi kunna betjäna människor med predikan och förbön. Därför sänder vi ännu flera möten och bönetillfällen via nätet.  Vi vill erbjuda dig möjligheten att bli delaktig i Jesus helandetjänst. Jesus är den som helar och upprättar. Vi vill betjäna dig som söker hjälp med förbön oavsett vilket område det gäller.

Vi kommer inte att ha öppna möten dit man kan komma fysiskt. Du är välkommen att höra av dig till oss via email och telefon.

Vi följer kontinuerligt myndigheternas riktlinjer. Informationen kan komma att ändras beroende på utvecklingen i samhället.

Alla möten under Jesus Helar och Upprättar sänds LIVE.
Du får lyssna på inspirerande förkunnelse om helande genom Jesus Kristus av pastorerna Linda och Gunnar Bergling. Vi kommer att betjäna dig i direktsändning. Skicka gärna in dina böneämnen till [email protected] så ber vi för dig i mötena i den helige Andes smörjelse. Du kan i lugn och ro ta emot Guds beröring hemma vid din dator eller mobilen.

Även flödesbönen lördag morgon kl 10.00 sändes live.
Tyvärr kan vi inte ha enskilda förbönssamtal i Arken under konferensen på grund av den rådande situationen. Flödesbönen lördag morgon kl 10.00 sänds också LIVE via nätet. Följ gärna sändningen och ta emot förbön via nätet.

Mötestider: Obs! Alla möten sänds LIVE, Inga öppna möten! Gå till Live-sändningen.
Fredag kl 19.00 talare Linda Bergling LIVE
Lördag kl 10.00 flödesbön  LIVE
Lördag kl 14.00 talare Gunnar Bergling LIVE
Lördag kl 18.00 talare Linda Bergling LIVE
Söndag kl 10.30 talare Gunnar Bergling LIVE
Söndag kl 15.00 talare  Thorbjörn H Larsen LIVE

Share This Post, Choose Your Platform!