Laddar Evenemang

Längtar du efter att hjälpa dem som är sårade i själen? Vill du starta helandearbete på din hemort?

Kursen är en fortbildsningskurs för dig som har gått förebedjarkursen tidigare. Vi fortsätter att fördjupa oss i hur man betjänar andra inom själens helande med Andens nådegåvor och från Bibelordets grund.

Kursen kommer att innehålla handledning och möjlighet att samtala om sina frågor kring förebedjartjänsten.

Du som har  gått kursen tidigare har kanske hunnit sätta teorin i praktik i din hemförsamling.  Du har kanske varit förebedjare och använt de verktyg som du fick på kursen.  Eller kanske är du i gång att starta ett litet helandecenter på din hemort.  Det är lärorikt att komma samman och få förbjupa sig i den bibliska förbönstjänsten och få handledning och möjlighet att bolla sina tankar och erfarenheter.

Tid:
Kursen börjar onsdag morgon 25 mars med inskrivning. Kursen avslutas söndag 29 mars.

Onsdag, torsdag och fredag förmiddag är det teoriundervisning som sedan sätts i praktik under fredag kväll till och med söndag eftermiddag på en av Arkens viktigaste konferenser Jesus Helar och Upprättar.

Du som deltagare är med i förbönstjänsten tillsammans med Arkens egna förebedjare och betjänar människor som besöker konferensen. Din praktik sker under tystnadsplikt och med handledn­ing av ansvariga personer för helandetjänsten. Du erhåller diplom efter godkänd utbildning.

Lärare:  Linda Bergling och Anita Björk