Varmt välkommen till en kväll med härlig musik och ett hjärta för barnen i världen. På scenen tar Ulf och Philip Christiansson plats tillsammans med sitt band. Ulf är en världskänd musiker och grundare av det kristna rockgruppen Jerusalem. Philip är hans son.
Under kvällen visas flera videoreportage från olika delar av världen, och det finns möjlighet att bli fadder till något barn.


Faddergalakvällen startar kl 18.00, men redan kl 16.30 kan du komma och ta del av ett dignande fikabord med massor av gott, hembakat fikabröd. Vår second hand-shop är öppen och lotteri pågår. Huvudsyftet med Faddergalan är att göra en gemensam insats för att ge de utsatta barnen i världen för en bättre och ljusare framtid. Alla intäkter går oavkortat till utsatta barn. Kvällen direktsänds via TV-Arken.

Dagen efter, söndagen den 28 oktober fortsätter missionshelgen med gudstjänst av pastor Linda Bergling kl 10.30. Efter mötet serveras god missionslunch i Arkens café. Kl 15 får församlingen besök av Daniel Alm som är föreståndare för Pingströrelsen i Sverige.

 

Varmt välkommen!

Vill du så får du gärna vara med och ge en gåva till Lyft ett barn:
Bankgiro: 900- 1934
Swish-nr: 123 900 19 34