Tisdagen den 11 december bjuds du in till en underbar lovsångsdag med Petri Kosonen. Petri började leda lovsång på heltid redan som 20-åring och gjorde det under elva års tid. Idag är han pastor för Pingstkyrkan i Södertälje.

Petri inleder på morgonen med lovsång och undervisning där du som gäst är varmt välkommen att delta på på öppen bibelskola tillsammans med bibelskolans ordinarie elever. På eftermiddagen kan du som tjänar inom lovsång eller är lovsångsledare (i någon församling) även delta i en spännande workshop för att få mer kunskap och verktyg hur du ännu bättre kan tjäna med din gåva. På kvällen blir det en underbar lovsångskväll,  den är öppen för alla.

Det är ingen kostnad och du kan ta med eget fika på förmiddag och äta lunch i restauranger i närheten.

9.00-12.00 Öppen bibelskola

16.00-18.00 Workshop för dig som tjänar inom lovsångstjänsten i din församling

19.00 Lovsångskväll – öppen för alla