Församlingen Arken sänder live-uppmuntran från Heidi Baker, John Arnott och Bill Johnson på lördag 4/4 kl. 16:00 och tisdag 7/4 kl. 14:00 via www.arken.org/live med svensk och finsk simultantolkning. . Församlingen Arken har valt att samarbeta med GO 2020 och sändningarna kommer alltså vara Heidi Baker, John Arnott och Bill Johnson medverkar i Global outreach day GO 2020! De kommer att sprida uppmuntran, tro och hopp för att många människor ska bli frälsta! Global Outreach day har hållt på sedan 2012 och är en global proklamation med syftet att aktivera Kristi kropp!  Hittills har över 10 miljoner människor blivit frälsta genom GO och 25 miljoner troende har delat sin tro – många av dem har gjort det för första gången i sina liv.  Sprid det här till alla du känner och stå med oss i tro på världens frälsning!