Missionsresa till Indien och Nepal!

Nu är teamet från Arkens missionsavdelning tillbaka från en resa som berör väldigt mycket. Teamet (Göran Zetterlund, Margot Zetterlund och Jennifer Tjäder) mötte pastor Linda Bergling and Elin Maroy in Kolkata. Linda medverkade i en pastorskonferens i Coimbatore med hundratals pastorer och ledare som tog emot Guds ord, inre bönen och Guds frid. Tillsammans hade vi också en liten pastorskonferens i Kolkata. Några av pastorerna hade väldigt utmanande tider och var väldigt glada att vi kunde uppmuntra dem och varandra i hoppet i Jesus Kristus.

När pastor Linda och Elin åkte tillbaka till Sverige stannade det andra teamet kvar och följde upp arbetet med flickhemmet i Kolkata och pojkhemmet i Nepal. Vi hade en underbar tid med alla barnen. Tillsammans med ledarna där pratade vi om framtiden, visioner för kliniken och tandläkaren på flickhemmet i Kolkata. Vi tog också flickorna till en “snöpark”, en fin restaurang och andra roliga aktiviteter så att de kunde uppleva hur det bara är att få vara ett älskat barn. I år firar vi att arbetet med flickorna i Kolkata pågått i 20 år.

I Nepal tog vi både pojkar och flickor tillsammans till en stor picnic i en vacker park. Vi hade en fantastisk tid med dans, musik, bön och aktiviteter.

Alla barnen är tacksamma över sina sponsorer och chansen till utbildning och hopp för framtiden. Vi vill tacka alla sponsorer som gör det möjligt att barn med stora behov får sina liv förvandlade.