Laddar Evenemang

 Välkommen till en festkväll för hela familjen

Boka in faddergalan den 26 oktober. Det blir en härlig festkväll för församlingen, släkt, vänner, grannar och bekanta. Det är ett årligen återkommande event som inte bara berör Arken, utan även Upplands Bro kommun – företag och privatpersoner – samt andra kristna i Stockholmsområdet.

Vi vill vara med denna gala sprida information om barns situation i världen och om Arkens missionsarbete. Vi vill vara och avhjälpa nöden genom insamlingar till en del av Arkens missionsprojekt.

Det kommer att serveras en stor fikabuffé med gott, hembakat kaffebröd. Second hand-shopen är öppen med möjlighet att köpa lotter med fina vinster. Därefter blir det galakväll med artister.  Under kvällen kommer vi att göra insamlingar till olika missionsprojekt och möjlighet finns att bli fadder. Serveringen är öppen efter galan med fortsatt fikabuffé.

 

 

På söndag den 27/10 blir det missionsgudstjänst med pastor Linda Bergling. Kollekt går till det internationella arbetet och helandetjänsten. Efter mötet serveras missionslunch där alla intäkter går till missionen. Fortsatt lotteri och second hand-försäljning.