Laddar Evenemang

Nu börjar en ny omgång med omtyckta relationsdagar, en serie om fyra gånger fördelat på hela året 2019. Två datum kommer att äga rum nu i vår och de två andra i höst. Varje relationsdag har ett fristående tema, vilket gör att man kan komma oavsett om man varit med tidigare eller inte. Relationsdagen varvar undervisning med samtal i grupp och möjlighet till enskilda samtal. Ibland ges även tid för egen reflektion.

Temat denna gång är relationen mellan man och kvinna. Det är inte en renodlad äktenskapskurs, utan hit kan man komma både enskilt eller i par om man vill. Ett grundläggande problem för många ’trassliga’ relationer, är bristen på kommunikation. Under en relationsdag får man förståelse för hur samspelet med andra människor fungerar, att det finns andra tänkesätt och flera sätt att kommunicera på.

 

Datum: 2 februari kl 9.00-18.00
Plats:
Församlingen Arken
Kostnad: 200 kr (inkl mat & fika). Betalning görs på plats
Anmälan: till info@arken.org  (Du kan komma oanmäld också, men det underlättar vår planering om vi får din anmälan innan).

 

 

 

 

Lars och Ann-Marie Lindqvist är omtyckta relationstalare och har en lång erfarenhet av själavårdsarbete. De har arbetat under många år med äktenskapsrådgivning och bearbetningssamtal på Arkens Helandecenter. Tillsammans med pastor Gunnar Bergling kommer de att undervisa på relationsdagen.