Välkommen till Helandekonferens på Arken 27-29 april

Kom och ta emot hälsa till kropp, själ och ande.

Undervisning om hälsa och läkedom utifrån Guds Ord varvas med lovsång och personlig förbön. Genom Jesus kan du få ta emot läkedom till både kropp och själ. Vare sig du känner att du behöver återhämta dig och tanka på depåerna med ny energi eller om du sedan länge lider av olika åkommor så är det här en helg för dig.

Vi tror att Jesus dog för alla sjukdomar, både psykisk ohälsa och kroppsliga sjukdomar. Genom förkunnelsen, lovsången och betjäningen byggs en trons atmosfär där Jesus blir verklig för dig. Människor vittnar om hur de fått nytt liv med Gud, hur tungsinthet och depression försvunnit under dessa möten.

Mellan mötena finns mat och fika i Arkens café. Då kan du även botanisera i vår bokhandel och göra fynd i secondhandshoppen.

Varmt välkommna

Gunnar & Linda Bergling

BARNMÖTEN

Parallelt med mötena pågår en barnkonferens. Den har samma fokus på att betjäna till helande, anpassat efter respektive ålder. För de allra yngsta, under 3 år, finns ett barnpassningsrum i anslutning till stora möteslokalen.

MAT & FIKA

I Arkens Café kan du köpa mat och fika. Caféet är öppet mellan mötena.

TOLKNING

Vi har simultantolkning våra möten till finska. I konferensbyrån finns mottagare att hyra för 20 kr per möte. Betalar du för hela konferensen är ditt pris 100 kr. En depositionsavgift på 100 kr lämnas till konferensbyrån vid utlämning av mottagare. Denna avgift får du tillbaka vid återlämnandet av hel utrustning.
Ta med dig egna hörlurar som du kopplar in i mottagaren!

Mötestider

FREDAG 27/4
19.00 Kvällsmöte med Linda Bergling
20.00 Ungdomsmöte (Arkens ungdomsgård)

LÖRDAG 28/4
10.00 Förbönssamtal (Föranmälan)
10.00 Flödesbön
14.00 Eftermiddagsmöte med Gunnar Bergling
18.00 Kvällsmöte med Linda Bergling

SÖNDAG 29/4
10.30 Gudstjänst med Gunnar Bergling
15.00 Eftermiddagsmöte

Jesus helar och upprättar-konferensen ger många tillfällen till betjäning. Här följer vittnesbörd från personer från tidigare år som valt att skriva om vad Jesus har gjort för dem.

– Vad var ditt behov när du kom till JHU-konferensen?
Stel i höger höftled/bäckenled. Höger ben var ca. 1 cm kortare.
– Vad gjorde Jesus genom förbönen/mötet?
Benen blev lika. Det började pirra i höger höft. Efteråt lite ömt, men känns sidlika. Skönt! Tack! 

Tacksam, .

– Vad var ditt behov när du kom till JHU-konferensen?
Att få frid i mitt inre. Har haft en sådan inre kamp så länge och gått mina egna vägar. ADHD:n och borderlinen ställer till så mycket i mitt liv. Spring i kroppen hela tiden.
– Vad gjorde Jesus genom förbönen/mötet?
Har väldigt svårt för att gråta. Grät hela mötet och Gud lyfte ur djup smärta och sorg som legat länge, länge. Han bröt förbannelse över mitt liv och sa att jag är hans. 

Pernilla

– Vad var ditt behov när du kom till JHU-konferensen?
Mitt högra ben var kortare än det vänstra. Ont i korsryggen då och då. Det kändes att det högra benet var för kort när jag gick. 
– Vad gjorde Jesus genom förbönen/mötet?
Han gjorde benet längre och helade min korsrygg efter en skada p.g.a ett fellyft då en disk mellan kotorna sköts ihop. 

Claes-Göran B

– Vad var ditt behov när du kom till JHU-konferensen?
Flödesbön. Jag var inte medveten att jag hade de här behoven av tröst och upprättelse som Gud mötte under flödesbönen. Området övergrepp berördes, likaså att jag inte tillåtit mig att sörja mina föräldrars bortgång. 
– Vad gjorde Jesus genom förbönen/mötet?
Under förbönen upplevde jag hur han identifierade sig med mig och rörde vid djupa områden i mitt innersta. Jag upplevde att jag var sedd av Jesus. Han gav mig tröst på djupet och jag kände mig så älskad. 

Maria

Hela konferensen är kostnadsfri. Vi kommer att ta upp kollekter under mötena för att täcka omkostnaderna.

Varmt och hjärtligt välkommen!