Mirakelfestivalen 16-24 juli 2022

Mirakelfestivalen är församlingen Arkens årliga sommarkonferens och årets höjdpunkt. Vi ser fram emot en spännande vecka i juli!

Varmt välkommna!
Gunnar & Linda Bergling

Talare på Mirakefestivalen (se mötesprogrammet längre ner på sidan)

Ketty Demter
Artist, Sverige

Ketty är en brinnande evangelist och sångare som älskar Jesus. Hon kommer att medverka tisdag kväll kl 19.00 och onsdag kl 19.00.

Bill Prankard,
Kanada

Hungern efter mer av Jesus har präglat Bills liv. Han har lett helandeväckelsemöten över hela världen sedan ett livsförvandlande möte med den Helige Ande. Som den helandeevangelisten han är lämnar han dig mycket inspirerad, glad och vaken i Anden!
Bill har bland annat skrivit boken Helande en Guds gåva.

Bill bor i Kanada och är aktiv i en helandetjänst tillsammans med sin fru Gwen. De har tillsammans fyra barn, 20 barnbarn och 8 barnbarnsbarn

Rania Sayegh
Israel

Rania Sayegh är en israelisk arab som bor i Nasareth och är grundaren och ledaren för den kristna organisationen “HOPE”.

Hon brinner för att få se en Jesusväckelse komma till den stad där Jesus växte upp! Hon ledde bl.a. processen som fick kristna arabiska kyrkor och messianska judar att börja samlas till den årliga ”Global day of prayer” i Nasaret.  Rania vill arbeta för försoning och gemenskap mellan messianiska judar och kristna araber.  – “Jesus är det enda svaret som kan lösa stridigheterna. Be att evangeliet når ut både till araber och judar.  Det enda hoppet för en sann fred är genom vår Herre och Frälsare Jesus Kristus”, säger Rania.

Föreningen Hope arbetar för att mobilisera förebedjare i Israel och i alla nationer. De arrangerar regelbundet olika möten och konferenser och når generationen av unga vuxna. De tränar och styrker kvinnliga ledare och pastorer.

Claus Möller
Danmark

Claus vill väcka Guds kärleks eld överallt där han predikar.  Hans hjärta brinner för att se människor bli frälsta, helade och befriade.

Efter många års missbruk av narkotika förandrades Claus liv totalt när han blev radikalt frälst.  Han blev fullständigt befriad från missbruket genom Guds kraft i Jesus Kristus.  Claus fick frid med Gud och uppfylldes av den helige Ande.

Sedan dess har han rest internationellt och predikat evangelium i över 46 olika länder.

Morgan Carlsson
Sverige

Morgan är en brinnande eldsjäl som jobbar för att sprida evangeliet om Jesus ut i världen. Han har både tro på, och erfarenhet av mirakel som han gärna delar med sig av.  Morgan vill få se hur Guds kärlek och kraft förvandlar människors liv.

Tillsammans med sin fru Maria grundade Morgan organisationen MoHI 1992. MoHI hjälper och stöttar också lokala humanitära arbeten i andra länder genom olika insatser.

Martin Reén
Sverige

Martin älskar Jesus och har stor uppenbarelse om Faderns kärlek till människor och används ofta i den profetiska nådegåvan.  Martins predikningar förmedlar mycket helande och upprättelse.

Martin har en härlig förkunnartjänst som har varit till stor uppmuntran till många i hela Norden.

Martin är gift med en underbar kvinna, som heter Linda och de har tre barn.

Gunnar Bergling
Värd för Mirakelfestivalen

Pastor Gunnar är en smord och älskad bibellärare och talare. Han är pastor som grundat församlingen Arken i Kungsängen.

Hans predikningar får lyssnaren att bli mer och mer förälskad i Jesus.  Genom sin undervisning väcker han  hopp och tro i människornas hjärtan.  Pastor Gunnar har en speciell uppenbarelse om Guds nåd och om rättfärdighetens gåva. Hans undervisning har också haft en stor betydelse för den bibliska jämlikheten mellan man och kvinna.

Linda Bergling
Värd för Mirakelfestivalen

Linda Bergling är välkänd för sin förkunnelse och sitt arbete inom helande och upprättelse.  Lindas frimodiga undervisning och betjäning har inspirerat och hjälpt många ut över världen att ta emot sitt helande.

Tillsammans med sin man Gunnar Bergling startade hon församlingen Arken.

Hon är grundaren av Arkens bibelskola ”Jesus Helar och Upprättar” samt Arkens helandecenter. Linda är även initiativtagare till Arkens missionsarbete med hjälp till barn, träning av ledare och församlingsplaneringar.

 

Anita Björk
Församlingen Arken,
Helandecenter och Helandedagar

Anita är ledare för Arkens Helandecenter och Helandedagar. Hon är också en av bibellärarna på bibelskolan Jesus Helar och Upprättar.
Anita är en förkunnare som fungerar i en starkt helandetjänst.  Hon förmedlar Guds helande ord i den helige Andes smörjelse.
Hon har en lång erfarenhet av kristet själavårdsarbete.
Anita kommer både att predika i ett möte och leda möten med flödesbön under konferensen. Under “flödesbönen” ber förebedjare ut Guds Ord med den Helige Andes ledning.  Man kan även följa bönen online.

Thorbjörn Holst Larsen
Församlingen Arken

Thorbjörn är en omtyckt talare som predikar gärna bland annat om tro, helande, ekonomi och Guds favör. Han arbetar som egen företagare och har många gånger erfarit att tro på Guds löften fungerar i det verkliga livet.  Thorbjörn är också en av bibellärarna i bibelskolan Jesus Helar och upprättar.  Thorbjörns predikningar hjälper dig att få det kristna livet att fungera i praktiken.

Mötesprogram 16-24 juli 2022

(Reservation för ändringar)
LÖRDAG 16 JULI
19.00 Kvällsmöte. Talare: Bill Prankard

SÖNDAG 17 JULI
10.30 Söndagsgudstjänst. Talare: Gunnar Bergling
15.00 Eftermiddagsmöte. Talare: Bill Prankard
19.00 Kvällsmöte. Talare: Bill Prankard

MÅNDAG 18 JULI
10.00  Flödesbön
14.00 Eftermiddagsmöte. Talare: Linda Bergling
19.00 Kvällsmöte. Talare: Martin Reén

TISDAG 19 JULI
10.00 Förmiddagsmöte. Talare: Martin Reén
14.00 Lovsångsmöte med Arkens lovsångare
19.00 Kvällsmöte. Talare: Linda Bergling

ONSDAG 20 JULI
10.00 Förmiddagsmöte. Talare: Gunnar Bergling
14.00 Eftermiddagsmöte. Talare: Anita Björk
19.00 Kvällsmöte. Talare: Morgan Carlsson

TORSDAG 21 JULI
10.00 Förmiddagsmöte. Talare: Morgan Carlsson
14.00 Missionsmöte. Nyheter från missionsfälten
19.00 Kvällsmöte. Talare: Linda Bergling

FREDAG 22 JULI
10.00 Förmiddagsmöte. Talare: Thorbjörn Holst Larsen
14.00 Eftermiddagsmöte. Talare: Claus Möller
19.00 Kvällsmöte. Talare:Rania Sayegh

LÖRDAG 23 JULI
10.00 Flödesbön
14.00 Eftermiddagsmöte. Talare: Rania Sayegh
19.00 Kvällsmöte. Talare: Claus Möller

SÖNDAG 24 JULI
10.30 Söndagsgudstjänst. Talare: Gunnar Bergling
15.00 Avslutningsmöte. Talare: Rania Sayegh