Mirakelfestivalen 16-24 juli 2022

Mirakelfestivalen är församlingen Arkens årliga sommarkonferens och årets höjdpunkt. Vi ser fram emot en spännande vecka nästa sommar! Boka in datumen i din kalender!

Varmt välkommna!
Gunnar & Linda Bergling

MÖTESPROGRAM –

BOENDE
BARNMÖTEN
UNGDOMAR
BÖNESAMTAL TISDAG OCH TORSDAG

Dessa var talarna förra sommaren.  Talare för Mirakefestivalen 2022 är på gång!

Suzette Hattingh
Tyskland

Suzette har lett många människor till Jesus. Liksom hon älskar den stora folkmassan ser hon även den enskilda individen. Herren har använt henne starkt i helandets nådegåva och Suzette är en stor välsignelse i den här världen!
Suzette leder en internationell missionsorganisation som heter Voice in the City. Sedan 2015 är hon engagerad i ett växande evangelisationsarbete i West Papua i Indonesian och många människor har omvänt sig till kristdendomen.

Bill Prankard
Kanada

Hungern efter mer av Jesus har präglat Bills liv. Han har lett helandeväckelsemöten över hela världen sedan ett livsförvandlande möte med den Helige Ande. Som den helandeevangelisten han är lämnar han dig mycket inspirerad, glad och vaken i Anden!
Bill har bland annat skrivit boken Helande en Guds gåva.

Bill bor i Kanada och är aktiv i en helandetjänst tillsammans med sin fru Gwen. De har tillsammans fyra barn, 20 barnbarn och 8 barnbarnsbarn

Martin Reén
Sverige

Martin älskar Jesus och har stor uppenbarelse om Faderns kärlek till människor och används ofta i den profetiska nådegåvan.  Martins predikningar förmedlar mycket helande och upprättelse.

Martin har en härlig förkunnartjänst som har varit till stor uppmuntran till många i hela Norden.

Martin är gift med en underbar kvinna, som heter Linda och de har tre barn.

Stefan Salmonsson
Sverige

Stefan fångar lyssnaren med sina spännande, humoristiska och innehållsrika predikningar! Den glöden för Jesus som han uttrycker är svår att hitta någon annanstans.

Stefan har tjänat Herren under större delen av sitt liv och varit länge en uppskattad resepredikant. Sedan årskiftet är Stefan tilllsammans med sin fru Marie nya pastorer i Citykyrkan i Älmhult. De tar över efter Börje och Britt Claésson, som tjänat i församlingen sedan 1998.

Morgan Carlsson
Sverige

Morgan är en brinnande eldsjäl som jobbar för att sprida evangeliet om Jesus ut i världen. Han har både tro på, och erfarenhet av mirakel som han gärna delar med sig av.  Morgan vill få se hur Guds kärlek och kraft förvandlar människors liv.

Tillsammans med sin fru Maria grundade Morgan organisationen MoHI 1992 MoHI hjälper och stöttar också lokala humanitära arbeten i andra länder genom olika insatser.

Gunnar Bergling
Värd för Mirakelfestivalen

Pastor Gunnar är en smord och älskad bibellärare och talare. Han är pastor som grundat församlingen Arken i Kungsängen.

Hans predikningar får lyssnaren att bli mer och mer förälskad i Jesus.  Genom sin undervisning väcker han  hopp och tro i människornas hjärtan.  Pastor Gunnar har en speciell uppenbarelse om Guds nåd och om rättfärdighetens gåva.

Linda Bergling
Värd för Mirakelfestivalen

Linda Bergling är välkänd för sin förkunnelse och sitt arbete inom helande och upprättelse.  Lindas frimodiga undervisning och betjäning har inspirerat och hjälpt många ut över världen att ta emot sitt helande.

Tillsammans med sin man Gunnar Bergling startade hon församlingen Arken.

Hon är grundaren av Arkens bibelskola ”Jesus Helar och Upprättar” samt Arkens helandecenter. Linda är även initiativtagare till Arkens missionsarbete med hjälp till barn, träning av ledare och församlingsplaneringar.

 

Anita Björk
Arkens helandecenter och helandedagar

Vi kommer att betjäna människor genom bön och flödesbön under festivalen. Under ”flödesbönen” ber förebedjare ut Guds Ord med den Helige Andes ledning.  Man kan följa bönen online. Deltagare får ta emot från Gud och vila i Guds kärlekssmörjelse.