Välkommen till Mirakelkonferensen 2018

Mirakelkonferensen är sommarens höjdpunkt då vi ser fram emot att få träffa både gamla och nya vänner. Kom du också och ta del av denna vecka med lovsång, undervisning och gemenskap i Guds närvaro.

Varmt välkommna!

Gunnar & Linda Bergling

BARNMÖTEN

Parallellt med mötena pågår en barnkonferens. Den har samma fokus på att betjäna till helande, anpassat efter respektive ålder. För de allra yngsta, under 3 år, finns ett barnpassningsrum i anslutning till stora möteslokalen.

MAT & FIKA

I Arkens Café kan du köpa mat och fika. Caféet är öppet mellan mötena.

TOLKNING

Vi har simultantolkning under våra möten till finska. I konferensbyrån finns mottagare att hyra för 20 kr per möte. Priset för hela konferensen är 100 kr. En depositionsavgift på 100 kr tas ut och återfås när du återlämnar hel utrustning. Ta med dig egna hörlurar som du kopplar in i mottagaren!

TALARE

Arkens pastorer Linda och Gunnar Bergling
Värdpar för konferensen

Gunnar Bergling 

En mycket omtyckt förstepastor, författare och en kunnig och uppskattad huvudbibellärare på Arkens bibelskola Jesus helar och upprättar. Han undervisar och predikar på ett jordnära sätt – med himmelskt perspektiv – bibelförankrat och klart. Många gånger väver han in exempel där han på ett humoristiskt sätt delar med sig av sin stora erfarenhet. Han medverkar också i TV-program bland annat på Kanal 10 och på TV-Arken, Youtube. Pastor Gunnar är en förebild för många pastorer och ledare i Sverige.

_______________________________________________________________________________________________

Linda Bergling 

Pastor i församlingen Arken, rektor för bibelskolan Jesus helar och upprättar samt grundare av Arkens Helandecenter. Linda är en uppskattad konferenstalare och arbetar internationellt med helandetjänst och barnmission. Hon medverkar också i TV-program. Pastor Linda arbetar för att skola, vård och omsorg ska få kristna alternativ till de numera så utbredda österländska metoderna man använder för att försöka finna frid. Hennes hjärta brinner för att ge ut det som finns på Guds hjärta: helande, befrielse och upprättelse till ande, själ och kropp.

_______________________________________________________________________________________________

Becky Dvorak – Guatemala

Om Becky har det sagts mycket, bland annat att hon är en vandrade helandearbetare! Becky har en stark helandetjänst och reser över hela världen för att undervisa och betjäna människor. Becky har sett blinda få sin syn, döva höra, stumma tala, lama gå och döda bli levande. Människor med cancer har blivit botade i namnet Jesus.

Becky vill hjälpa människor att öppna sig för trons supernaturliga kraft. Det första steget är att lära sig hur man tror. Sedan gör Guds kraft mirakel mitt ibland oss. Becky säger att hon längtar efter att erfara detta under Mirakelkonferensen!

_______________________________________________________________________________________________

Marc Dupont – USA

Marc Dupont har en internationell profetiskt tjänst. Hans rötter är i församlingen Catch the Fire i Toronto. Marc brinner för att troende i Sverige blir rustade med en frimodighet som kommer från den helige Ande.

Marc säger att kristna i Sverige har passionerade och känsliga hjärtan. Men tycker att vi saknar frimodighet! Eftersom Sverige har en viktigt roll bland andra nationer vill han att Gud vill utgjuta “en vikinga-anda” för Guds rikets skull över de troende.  En ny vikinga-anda som fyller kristna med kraft och frimodighet i den helige Ande.

_______________________________________________________________________________________________

Bengt Wedemalm – England

Bengt Wedemalm är en livlig och omtyckt talare. Hans predikningar hjälper människor att omsätta Guds kraft i vardagslivet. Han älskar att dela med sig av sin iver för evangeliet. Bengts undervisning präglas av trons ande och det övernaturliga livet i Gud.

Bengt var en av de första pionjärerna som åkte till Östblockets länder på 80-talet. Han har fått vara med att plantera församlingar i forna kommunistiska länder där dörrarna var stänga för evangeliet. Där fick han uppleva hur Gud använde honom i Albanien och i muslimska områden. Nu längtar han efter hur Guds kraft ska utgjutas över de troende under Mirakelkonferensen!

_______________________________________________________________________________________________

Peter Ljunggren –  Kanada 

Peter Ljunggren bor i Kanada och driver stora evangelisationskampanjer i många muslimska länder genom sin organisation ETAL (evangelium till alla länder).  Peter predikar gärna om Jesus och om Guds stora nåd till oss människor. Peter verkar i Indonesien, Indien, Pakistan, Rwanda, Tanzania, Kuba med flera länder. Han har i sitt hjärta en längtan att evangeliet ska få samma genomslag som han har sett i många andra länder.

_______________________________________________________________________________________________

Birgitta Rosen – Församlingen Arken

Birgitta Rosen är ansvarig för TV-arbetet på Arken och en av församlingens äldste. Birgitta är en uppskattad bibellärare och en smord predikant och flödar starkt i nådegåvor under sin förkunnelse. Birgitta har stark tro på helande, upprättelse och Guds omsorg.

_______________________________________________________________________________________________

Thorbjörn Holst-Larsen – Församlingen Arken

Thorbjörn är äldste i församlingen Arken och en av bibellärarna på bibelskolan Jesus Helar och Upprättar. Han undervisar gärna om hur man tillämpar trons kraft i vardagslivet på ett konkret sätt. Thorbjörns undervisning inspirerar dig att använda din tro och få seger på livets alla områden. Han är mycket omtyckt förkunnare med sin jordnära tro på Guds goda löften, lätt att lyssna till och tar ofta vittnesbörd från sin egen vandring i tro.

Thorbjörn arbetar som egen företagare och berättar gärna hur han fick tro på de bibliska löftena gällande gudomlig ekonomi. Han drömde om att kunna välsigna Guds rike ekonomiskt och har tillämpat Guds löften på de ekonomiska områdena. Idag stödjer han församlingens missionsarbete genom sitt företag.

____________________________________________________________________________________________

Petri och Caroline Kosonen 

Petri och Caroline Kosonen är pastorer vid  Södertäljes finska pingstförsamling. De har en stark lovsångstjänst med smörjelse att leda folket in i Guds närvaro. Petri är uppvuxen i en kristen familj med finska föräldrar. Redan i tonåren visste han att han skulle komma att tjäna i ett andligt arbete. Som ung började Petri turnera i Finland och gav så småningom ut sitt första lovsångsalbum. Genom åren har det blivit många!

Petri och Caroline har bott  två år i Kanada där Petri var pastor hos en församling i Thunder Bay Ontario, Kanada. Därefter fick han en pastorstjänst i Florida, där de bodde några år.  Midsommar 2015 bestämde familjen Kosonen att flytta hem till Sverige igen. Då blev dem pastorer hos Södertäljes finska pingstförsamling. Petri och Caroline kommer att leda lovsången fredag kväll 20 juli.

_______________________________________________________________________________________________

Nenne Lindberg band

Nenne Lindberg band är kända från bl a Kanal 10. Med musikalisk skicklighet, stor glädje och entusiasm sjunger de välkända sånger med ett klart evangeliskt budskap. De förmedlar en verklig frälsningsglädje. Nenne Lindberg & Ted Sandsted har varit reseevangelister tillsammans i 35 år.

Nenne säger att det är i ögonblicket som man delar det man har, som man upptäcker den stora glädjen i att vara personligt kristen. Man blir nyttig för någon annan och förlorar aldrig något när man delar med sig, säger han. Bandet har gjort mängder av kampanjer och konserter i Sverige och turnerar numera flitigt i både Sverige och Norge. Musikstilen är country & dansband med läsarsånger.

_______________________________________________________________________________________________

mmm

Mötesprogram

Lördag    14/7
19.00     Marc Dupont

Söndag   15/7
10.30     Gunnar Bergling
15.00     Marc Dupont
19.00     Marc Dupont


Måndag  16/7

10.00     Thorbjörn Holst-Larsen
14.00     Flödesbön
19.00     Bengt Wedemalm

Tisdag     17/7
10.00     Bengt Wedemalm
14.00     Missions-inspiration, medverkande Becky Dvorak & Nenne Lindberg band
19.00     Linda Bergling, Nenne Lindberg band

Onsdag   18/7
10.00     Birgitta Rosen, Nenne Lindberg band
14.00     Gunnar Bergling
19.00     Becky Dvorak

Torsdag 19/7
10.00     Becky Dvorak
14.00     Linda Bergling
19.00     Becky Dvorak

Fredag    20/7
10.00     Becky Dvorak
14.00     Profetiskt flödesmöte, Birgitta Rosen
19.00     Peter Ljunggren, Lovsång Petri Kosonen

Lördag    21/7
10.00     Gunnar Bergling
14.00     Flödesbön
19.00     Peter Ljunggren

Söndag   22/7
9.00     Visionsdelning, Gunnar Bergling
10.30    Linda Bergling
15.00    Avslutningsmöte, Peter Ljunggren

_______________________________________________________________________________________________

mmm

Barnmöten 
Barnmöten varje kväll 19.00-21.30 (mellan lördag 14/7 och lördag 21/7). Barnmöten söndagar 10.30-13.00.
Avgift för barnmöten 30 kr per möte eller 250 kr hela veckan. Familjepriset 600 kr gäller när det finns minst tre eller flera syskon i samma familj. Ingår fika och massor med roliga barnaktiviteter.

Ungdomsmöten
Ungdomsmöten med Becky Dvorak söndag 15/7 kl 22.00 och fredag 20/7 kl 22.00.  Becky vittnar om Guds mirakel som hon sett.

Hjälp till som volontär på Mirakelkonferensen – bo gratis!

Tjäna och ta del av Mirakelkonferensen samtidigt!

Att hjälpa till under en vecka som denna brukar vara glädjande, berikande och ge mycket gemenskap. Som volontär får du möjlighet att tjäna Jesus och andra människor genom att ge lite av din tid och kraft till Mirakelkonferensens förfogande. Vi kan hjälpa till med att hitta boende om du hjälper till med flera arbetspass. På så sätt kan du både tjäna och ta del av Mirakelkonferensen för egen del. Anmäl ditt intresse till [email protected]. Meddela ditt namn och kontaktuppgifter.

Vi behöver volontärer inom följande områden:

– Cafeterian
– Mötesvärdar
– Diskpersonal
– Städning
– Tolkning till engelska och finska

mmm

Du kan bli Arken-partner!

Genom att vara partner väljer du stötta Arken med ett valfritt belopp varje månad. Som Arken-partner får du Arkens partnerbrev och specialerbjudanden. Sänd ditt namn och dina kontaktuppgifter samt med vilken summa du vill stötta Arken per månad till [email protected]. Meddela också om du ger oss medgivande att spara dina kontaktuppgifter för att kunna administrera ditt Arken-partnerskap.

Hela konferensen är kostnadsfri. Vi kommer att ta upp kollekter under mötena för att täcka omkostnaderna.

Varmt och hjärtligt välkommen!