Välkommen till Mirakelkonferensen 2018

Mirakelkonferensen är sommarens höjdpunkt då vi ser fram emot att få träffa både gamla och nya vänner. Kom du också och ta del av denna vecka med lovsång, undervisning och gemenskap i Guds närvaro.

Varmt välkommna!

Gunnar & Linda Bergling

BARNMÖTEN

Parallellt med mötena pågår en barnkonferens. Den har samma fokus på att betjäna till helande, anpassat efter respektive ålder. För de allra yngsta, under 3 år, finns ett barnpassningsrum i anslutning till stora möteslokalen.

MAT & FIKA

I Arkens Café kan du köpa mat och fika. Caféet är öppet mellan mötena.

TOLKNING

Vi har simultantolkning under våra möten till finska. I konferensbyrån finns mottagare att hyra för 20 kr per möte. Priset för hela konferensen är 100 kr. En depositionsavgift på 100 kr tas ut och återfås när du återlämnar hel utrustning. Ta med dig egna hörlurar som du kopplar in i mottagaren!

TALARE

Arkens pastorer Linda och Gunnar Bergling
Värdpar för konferensen

Gunnar Bergling 

En mycket omtyckt förstepastor, författare och en kunnig och uppskattad huvudbibellärare på Arkens bibelskola Jesus helar och upprättar. Han undervisar och predikar på ett jordnära sätt – med himmelskt perspektiv – bibelförankrat och klart. Många gånger väver han in exempel där han på ett humoristiskt sätt delar med sig av sin stora erfarenhet. Han medverkar också i TV-program bland annat på Kanal 10 och på TV-Arken, Youtube. Pastor Gunnar är en förebild för många pastorer och ledare i Sverige.

_______________________________________________________________________________________________

Linda Bergling 

Pastor i församlingen Arken, rektor för bibelskolan Jesus helar och upprättar samt grundare av Arkens Helandecenter. Linda är en uppskattad konferenstalare och arbetar internationellt med helandetjänst och barnmission. Hon medverkar också i TV-program. Pastor Linda arbetar för att skola, vård och omsorg ska få kristna alternativ till de numera så utbredda österländska metoderna man använder för att försöka finna frid. Hennes hjärta brinner för att ge ut det som finns på Guds hjärta: helande, befrielse och upprättelse till ande, själ och kropp.

_______________________________________________________________________________________________

Becky Dvorak – Guatemala

Om Becky har det sagts mycket, bland annat att hon är en vandrade helandearbetare! Becky har en stark helandetjänst och reser över hela världen för att undervisa och betjäna människor. Becky har sett blinda få sin syn, döva höra, stumma tala, lama gå och döda bli levande. Människor med cancer har blivit botade i namnet Jesus.

Becky vill hjälpa människor att öppna sig för trons supernaturliga kraft. Det första steget är att lära sig hur man tror. Sedan gör Guds kraft mirakel mitt ibland oss. Becky säger att hon längtar efter att erfara detta under Mirakelkonferensen!

_______________________________________________________________________________________________

Marc Dupont – USA

Marc Dupont har en internationell profetiskt tjänst. Hans rötter är i församlingen Catch the Fire i Toronto. Marc brinner för att troende i Sverige blir rustade med en frimodighet som kommer från den helige Ande.

Marc säger att kristna i Sverige har passionerade och känsliga hjärtan. Men tycker att vi saknar frimodighet! Eftersom Sverige har en viktigt roll bland andra nationer vill han att Gud vill utgjuta “en vikinga-anda” för Guds rikets skull över de troende.  En ny vikinga-anda som fyller kristna med kraft och frimodighet i den helige Ande.

_______________________________________________________________________________________________

Bengt Wedemalm – England

Bengt Wedemalm är en livlig och omtyckt talare. Hans predikningar hjälper människor att omsätta Guds kraft i vardagslivet. Han älskar att dela med sig av sin iver för evangeliet. Bengts undervisning präglas av trons ande och det övernaturliga livet i Gud.

Bengt var en av de första pionjärerna som åkte till Östblockets länder på 80-talet. Han har fått vara med att plantera församlingar i forna kommunistiska länder där dörrarna var stänga för evangeliet. Där fick han uppleva hur Gud använde honom i Albanien och i muslimska områden. Nu längtar han efter hur Guds kraft ska utgjutas över de troende under Mirakelkonferensen!

_______________________________________________________________________________________________

Peter Ljunggren –  Kanada 

Peter Ljunggren bor i Kanada och driver stora evangelisationskampanjer i många muslimska länder genom sin organisation ETAL (evangelium till alla länder).  Peter predikar gärna om Jesus och om Guds stora nåd till oss människor. Peter verkar i Indonesien, Indien, Pakistan, Rwanda, Tanzania, Kuba med flera länder. Han har i sitt hjärta en längtan att evangeliet ska få samma genomslag som han har sett i många andra länder.

_______________________________________________________________________________________________

Birgitta Rosen – Församlingen Arken

Birgitta Rosen är ansvarig för TV-arbetet på Arken och en av församlingens äldste. Birgitta är en uppskattad bibellärare och en smord predikant och flödar starkt i nådegåvor under sin förkunnelse. Birgitta har stark tro på helande, upprättelse och Guds omsorg.

_______________________________________________________________________________________________

Thorbjörn Holst-Larsen – Församlingen Arken

Thorbjörn är äldste i församlingen Arken och en av bibellärarna på bibelskolan Jesus Helar och Upprättar. Han undervisar gärna om hur man tillämpar trons kraft i vardagslivet på ett konkret sätt. Thorbjörns undervisning inspirerar dig att använda din tro och få seger på livets alla områden. Han är mycket omtyckt förkunnare med sin jordnära tro på Guds goda löften, lätt att lyssna till och tar ofta vittnesbörd från sin egen vandring i tro.

Thorbjörn arbetar som egen företagare och berättar gärna hur han fick tro på de bibliska löftena gällande gudomlig ekonomi. Han drömde om att kunna välsigna Guds rike ekonomiskt och har tillämpat Guds löften på de ekonomiska områdena. Idag stödjer han församlingens missionsarbete genom sitt företag.

____________________________________________________________________________________________

Petri och Caroline Kosonen 

Petri och Caroline Kosonen är pastorer vid  Södertäljes finska pingstförsamling. De har en stark lovsångstjänst med smörjelse att leda folket in i Guds närvaro. Petri är uppvuxen i en kristen familj med finska föräldrar. Redan i tonåren visste han att han skulle komma att tjäna i ett andligt arbete. Som ung började Petri turnera i Finland och gav så småningom ut sitt första lovsångsalbum. Genom åren har det blivit många!

Petri och Caroline har bott  två år i Kanada där Petri var pastor hos en församling i Thunder Bay Ontario, Kanada. Därefter fick han en pastorstjänst i Florida, där de bodde några år.  Midsommar 2015 bestämde familjen Kosonen att flytta hem till Sverige igen. Då blev dem pastorer hos Södertäljes finska pingstförsamling. Petri och Caroline kommer att leda lovsången fredag kväll 20 juli.

_______________________________________________________________________________________________