Stöd Sjöhamra gård

Sjöhamra gård är en anläggning med stora byggnader som kräver regelbunden skötsel och underhåll. Renoveringen har pågått under ett antal år och hittills har arbetet utförts med stora ideella insatser, med stöd från enskilda givare och med sponsring från näringslivet. Renoveringen är ännu inte helt genomförd.

Nu behöver vi din hjälp att bära Sjöhamra in i framtiden, så att vi kan betjäna hela Sverige och Norden med ett genuint kristet retreat och omsorgsalternativ i denna tid som är så influerad av österländsk andlighet. Vi behöver ditt stöd för att kunna renovera färdigt och för att sköta om vår gård på bästa sätt.

Du kan stödja genom att ge ett finansiellt bidrag, genom att ge av din yrkeskunskap och genom att ge din frivilliga arbetstid. Här nedan får du lite kort information. Hör gärna av dig och berätta hur du vill hjälpa och stödja oss, maila till info@arken.org eller ring oss på 08 58884000.

Prioriterade behov:

* löpande förvaltning, drift och underhåll av byggnaderna

* för att kunna utveckla verksamheten behöver vi anställa viss personal

* erbjuda vistelse på Sjöhamra för trötta och sargade människor som är i stort behov av retreat och återhämtning men som inte kan betala vistelsen med egna medel (t ex långtidssjukskrivna)

* utrusta 2 småstugor á 15 kvm med vatten, avlopp, toalett, dusch och pentry

* slutföra installation av vatten samt ventilation

* bygga ytterligare 9 rum med egen dusch och toalett på övervåningen

GE DIN GÅVA

Du kan ge en valfri engångsåva eller välja att stödja med en gåva varje månad. Använd gärna gåvoformuläret nedan.
Du kan också själv sätta in din gåva på bankgiro 549 – 7748 eller Swisha till 123 056 9046.  Märk din gåva “Sjöhamra”.

GE DIN YRKESKUNSKAP

Kanske du är målare, snickare, golvläggare, rörmokare, kock, lokalvårdare…?

Hör gärna av dig till oss om du vill bidra med din yrkeskunskap genom att ge oss tips, råd, förmedla kontakt eller själv göra en frivillig arbetsinsats.

Ring oss gärna på telefon 08 58884000.

GE DIN ARBETSTID

Har du en längtan efter att få komma och hjälpa till med det praktiska arbetet i vår verksamhet på Sjöhamra? Kanske har du gått Arkens bibelskola och vill få en möjlighet att vara med och betjäna människor i den bibliska helandetjänsten? Det finns många uppgifter under våra retreater och återhämtningsveckor där man kan vara med som volontär och betjäna människor på olika sätt, genom praktiskt arbete och förbönstjänst.
Kontakta oss på telefon 08 58884000.

Sjöhamra Företagspartner

Som företagare har du möjlighet att vara med och utveckla Sjöhamra gård och dess verksamhet genom att bli företagspartner. I ovanstående översikt ser du vad vi erbjuder. Välkommen att kontakta oss på telefon 08- 588 840 00 eller sänd E-post till info@arken.org 

Stöd Sjöhamra gård