Sjöhamra gård

Att hyra Sjöhamra gård 

Vår uthyrningspolicy

Sjöhamra gård är en kristen församlings-, lägergård och retreatcenter som ägs av församlingen Arken i Kungsängen. Vi hyr ut lokaler till kristna församlingar, kristna företag och organisationer för t ex församlingsdagar, ledardagar, seminarier, personaldagar, ungdomsläger osv. Gården är rök-, alkohol- och drogfri.
Vid bokningar och efterföljande bokningsbekräftelse vill vi ha uppgifter på ansvarig kontaktperson som också är den som ansvarar för att det som skrivits i bokningsöverenskommelsen hålls. Det är inte möjligt att boka Sjöhamra gård för att anordna ”öppen verksamhet” med drop-in-deltagare (t ex fester typ öppet hus, öppna möten etc) utan vi hyr enbart ut till en i förväg definierad grupp med ett bestämt antal deltagare.
De hyresvillkor som ni blir tillsända vid bokningen gäller. Skulle dessa inte följas har vi rätt att vidta lämpliga åtgärder.

HÄR kan du se våra lokaler

På sidan får du en överblick över lokalerna och kan skicka din förfrågan via ett kontaktformulär.

Gör en bokningsförfrågan

Du är varmt välkommen med din bokningsförfrågan via vårt bokningsformulär eller via telefon till församlingen Arkens reception 08 588 840 00 vardagar 8.30 – 12.30, eller via E-post till [email protected]

Priser

När du väljer alternativ i bokningssystemet kommer du att få se olika prisförslag, baserat på vilka lokaler du vill hyra, gruppens storlek och antal övernattningar. Detta ger en generell bild av kostnaderna. Till större grupper ger vi 10 % rabatt på priset från andra dygnet. Slutpriset beror också på om ni väljer att städa själva eller betala för denna tjänst. Det exakta priset får du när bokningsbekräftelsen skrivs.


Bokningsbekräftelse

Din bokning är inte klar förrän du haft personlig kontakt med oss och fått en skriftlig bokningsbekräftelse. Som kund ansvarar du för att kontrollera att innehållet i bokningsbekräftelsen överensstämmer med det som du bokat. Vid eventuella felaktigheter ber vi dig att omgående kontakta oss för att rätta till felet.
Din bokning är bindande när bokningsbekräftelse har skickats ut via mail eller post. I anslutning till bokning debiteras en bokningsavgift på 25% av beräknad slutkostnad. Denna avgift återbetalas ej.

När du bokar blir du ombedd att uppge vissa personuppgifter. Du ansvarar för att de uppgifter du fyller i är korrekta och fullständiga. Arken sparar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.


Hyresvillkor

Vi sänder dessa till dig i samband med bokningsbekräftelsen.


Bokning och betalningsvillkor

Boka i god tid, helst 30 dagar innan beräknad ankomst.
Vid bokning mindre än 14 dagar innan ankomst gäller omgående inbetalning av bokningsavgiften på 25% av slutsumman.
Din bokning är bindande när bokningsbekräftelse har skickats ut via mail eller post. I anslutning till bokning debiteras en bokningsavgift på 25% av beräknad slutkostnad. Denna avgift återbetalas ej.
Du kommer att få en faktura på totalsumman, denna skall betalas in till Arkens Bankgiro eller Swish.
Betalning via kort, kontant eller online är inte möjlig.


Avbokning

* Vid avbokning fram till 14 dagar före ankomst = ni betalar 25 % av totalsumman
* Vid avbokning 13 – 2 dagar före ankomst = ni betalar 50% av totalsumman
* Vid avbokning 1 – 0 dagar före ankomst = ni betalar 75 % av totalsumman


Städning

I priset för hyra/logi ingår inte städning, sänglinne, handdukar eller barnsäng om inget annat anges på fakturan. Boendet skall städas enligt städinstruktioner som ges i boendet. Om boendet lämnas ostädat debiters du för städning i efterhand.
Du kan välja att betala för städning enligt vår prislista. Denna summa tillkommer på fakturan.

 

Checklistor för slutstädning:

Checklista slutstädning efter hyra Dagkonferens

Checklista slutstädning efter hyra “Sjöhamra gamla huset med övernattning”

Checklista slutstädning efter hyra “Hela Sjöhamra gård med övernattning”

Stöd Sjöhamra gård