Tack för den kärlek och uppskattning ni visade oss när vi besökte Uppsala senast. Vi gladde oss mycket över välbesökta möten och en så stark närvaro av Jesus. Många har vittnat om en djup beröring av hans kärlek, att få öppna sitt hjärta inför honom och få släppa fram både sin smärta och sin tacksamhet till honom.

Nu kommer vi till Uppsala igen, lördagen den 8 september, med start kl 18.30 för fika och gemenskap. Därefter har vi lovsång, bibelundervisning och flödesbön med stort utrymme för kollektiv och individuell betjäning och handpåläggning. Dela gärna detta och bjud med dina vänner.

Tid: Lördag 8 september
kl 18.30: Fika och gemenskap
19.00 Lovsång, predikan, kollektiv och individuell förbön

Plats: Viktoria Hotel & Konferens, Almungevägen 33 i Uppsala.
Buss från Uppsala centralstation: 102, 11 och 809. Busshållplats: Viktoria.

Varmt välkomna!

Anita Björk med team
Huvudansvarig för Arkens helandecenter
Bibellärare på bibelskolan” Jesus Helar och Upprättar”