Vi vill slå ett varmt slag för Relationsdagen som denna gång hålls på det fina och natursköna Sjöhamra gård. Det blir en heldag där du får en intressant föreläsning om äktenskapsförbundet utifrån Bibeln. Dagen riktar sig både till dem som är gifta, men passar lika bra för dem som är ogifta. Relationsdagarna är en serie om fyra delar, men varje del är fristående, vilket gör att man kan gå oavsett om man varit med tidigare eller inte.

Talare är omtyckta Lars och Ann-Marie Lindqvist, mycket uppskattade relationstalare och själavårdare med mångårig erfarenhet av äktenskapsrådgivning. Lika omtyckt är pastor Gunnar Bergling med sin långa erfarenhet av Bibelns förkunnelse och själavårdssamtal.

Priset för dagen är endast 200 kr och inkluderar måltid och fika samt kursmaterial. Det finns möjlighet att samåka från Arkens personalparkering kl 9.00 på lördag morgon. Anmälan och betalning kan göras på plats. Möjlighet finns också att få enskilt samtal och bön under dagen. Tid: 10-18.00
Läs mer här >>