Har du relationer som trasslar, strular det med barnen? Behöver du och din partner hjälp att upprätta ert äktenskap? Behöver du tips och vägledning inför ditt äktenskap? Kom till relationsdagen den 17 november och låt Guds ljus komma in i situationen!

Goda relationer är bra för oss alla, det gäller inte bara i äktenskapet. Vi vill ha goda relationer med vänner, i församlingen och  på jobbet. Och att ha en god relation till sig själv är också viktigt! Relationen till Gud är nummer ett i alla lägen. Det är Gud som har skapat relationer, och han älskar relationer!

Denna dag kan man komma till för att bli uppmuntrad och glad, och för att få nycklar och inspiration till allt bättre relationer. Det finns upprättelse för alla relationer! Möjlighet finns till bön och samtal under dagen.

Anmälan görs till: [email protected] eller direkt på plats. Priset för relationsdagen är 200 kr, vilket inkluderar lunch, fika och kursmaterial. Talare är pastor Gunnar Bergling och Ann-Marie och Lars Lindqvist. Läs mer >>