Just nu pågår förberedelserna till en av Arkens viktigaste konferenser Jesus Helar och Upprättar. Det är en konferens där bibelskoleelever och församlingen tillsammans ställer sig till förfogande för att betjäna människor med det som är Arkens specialitet, nämligen helande och befrielse för kropp och själ. Hit kan du komma om du har behov av helande eller vill få förbön. Arkens förebedjare har full tystnadsplikt och står redo att be för dig, oavsett vad det gäller.

Vi startar på fredag den 23 november kl 19.00. Det kommer bli härlig lovsång och tillbedjan av Jesus och inspirerande predikningar av Pastor Gunnar och Linda Bergling. Vi tror det är viktigt att barnen också får möta Gud så parallellt med gudstjänsterna pågår det barnmöten. För ungdomarna är det möten på fredag och lördag kväll i ungdomslokalen. Ta med en vän och kom! Välkommen!

Se mötestider >>