Vi är glada över att återigen komma till Uppsala. Många har vittnat om att de fått en djup beröring av Jesu kärlek när vi var där senast. De har öppnat sina hjärtan inför honom och kunnat släppa fram både sin smärta och tacksamhet.

Lördagen den 1 december kommer vi igen, med start kl 18.30 för fika och gemenskap. Därefter har vi lovsång, bibelundervisning och betjäning med handpåläggning. Dela gärna detta och bjud med dina vänner. Ingen anmälan och fri entré! Vi kommer att ta upp en frivillig gåva för att täcka våra omkostnader.


Tid:
18.30: Fika & gemenskap (fika till självkostnadspris)
19.00: Lovsång, predikan, individuell och kollektiv betjäning


Plats
: Viktoria Hotel & Konferens, Almungevägen 33 i Uppsala.
Buss från Uppsala centralstation: 102 och 809. Busshållplats: Viktoria.


Varmt välkomna!

  
Arken på tidigare besök i Uppsala, den gången i Frälsningsarméns lokaler.