Den 30 november – 1 december kommer Anita Björk med team till Arkens utpost i Lundsbrunn.  Anita Björk arbetar helhjärtat med helande- och förbönstjänsten i församlingen Arken sedan 30 år. I sitt dagliga arbete leder hon Arkens Helandecenter och församlingens välbesökta helandedagar.

Anita brinner för att hjälpa människor att ta emot själens helande från Jesus. Hon utbildar förebedjare både praktiskt och teoretiskt och är en mycket duktig handledare. Anita undervisar om helande, upprättelse och befrielse och hur man enkelt kan flöda med den helige Ande.

Denna helg kommer vi att erbjuda en kurs i själens helande. Församlingen Arken vill utveckla helandetjänsten för dig och församlingar i området. Vi vänder oss till dig som vill bli använd av Jesus för att betjäna människor på biblisk grund. Kursen är till för ledare och dig som har en kallelse från Gud att betjäna människor i helandetjänsten.

Vi är tacksamma om du anmäler dig till kursen i förväg så att vi kan skicka information och förbereda fika. Ingen avgift, möjlighet finns att köpa kompendium innehållande undervisning om själens helande för 30 kr.

Varmt välkommen!

Tid: Fredag 30/11 kl 19.00 Öppet möte
Lördag 1/12 kl 10-16.00 Kurs i själens helande, Öppet möte kl 19.00

Plats: Tullens lokaler i Lundsbrunn, Skaraborgsgatan 38, 532 30 SKARA
Anmälan till e-post: [email protected]