Hälsolövet erbjuder olika typer av tjänster för att förebygga eller hjälpa människor att komma till rätta med sina hälsoproblem. En av dem är våra omtalade retreater med hälsoinriktning. Det är dagar med vila, avkoppling, inspiration och möjlighet att hämta kraft och energi för både ande, själ och kropp. Många av dem som deltagit på Hälsolövets retreater uttrycker tacksamhet och glädje över retreatgården och allt det de får uppleva under dagen. De flesta uppger att de känner frid och vila när de åker hem, att de blivit vederkvicka och berörda av Gud. Många kommenterar dessutom den goda maten, den sköna mixen av gemenskap, tystnad, enkel motion och vacker natur.

Har du eller någon du känner behov av stillhet och lugn, en dag när du får stanna upp och bara njuta av Guds närvaro, lugn natur och god gemenskap? Då kan vi varmt rekommendera Hälsolövets retreat som arrangeras nu i februari.  Läs mer här >