Vi har tidigare gått ut med information om att Anita Björk med team ska komma till Uppsala den 6 april. Vi har också informerat om att det mötet tyvärr är inställt, men vill påminna om det igen. Det blir alltså inget helandemöte på Hotell Victoria. Anledningarna är att hotellet nyligen höjt sin lokalhyra med över 100 % vilket göra att vi inte kan använda den lokalen i fortsättningen. Vi letar ny lokal och återkommer med mer information om när Arken kommer till Uppsala nästa gång.

En annan anledning är att vi får besök på Arken av Becky Dvorak som kommer mellan den 4-7 april.  Becky är en profetisk helandeevangelist med stort hjärta för människor. Hon åker över hela världen för att undervisa och betjäna. Tillsammans med sin man driver hon Life Tender Mercy Home för föräldralösa barn i Guatemala. Becky har sett blinda få sin syn, döva höra, stumma tala, lama gå och döda bli levande. Hon är fast i sin tro på att Jesus helar sjuka människor idag. Vi önskar att ni vill komma och besöka oss under en eller flera av dessa dagar då Becky är här. Känn er varmt välkomna!

Se mötestider här >>