Vi hoppas att det inte undgår någon att vi får Becky Dvorak hit till Arken denna vecka! Redan på torsdag startar en stor helandekonferens med Becky Dvorak som huvudtalare. Becky har en stark helandetjänst och reser över hela världen för att undervisa och betjäna människor.

Becky berättar om fantastiska möten nyligen i Salisbury, North Carolina, där en kvinna med ALS inte hade gått på 12 år. Hon steg upp från sin rullstol och gick. Ära till Gud!

Vi är så glada över att få Becky hit till Arken igen. Vi börjar på torsdag kväll, fortsätter på fredag morgon då du kan komma på öppen bibelskola tillsammans med bibelskolans ordinarie elever, lördag flera möten och avslutar på söndag den 7 april. Vi förväntar oss stora ting som Gud kommer att göra i ditt och mitt liv. KOM du också och ta del av helande för kropp, själ och ande. Varmt välkommen! 

Tider på möten finns här >>. Om du av någon anledning inte kan komma till Arken, kan du lyssna på möten via denna länk >>