Sista lördagen i april kommer det att vara en stor utförsäljning av märkeskläderna FEMME vår- och sommarkollektion i församlingen Arken!

Priserna är rejält nedsatta så du kommer kunna köpa väldigt mycket för väldigt lite pengar. Kollektionen är stilren och tidlös med bra kvalitét. Det kommer även att att säljas FEMME barnkläder så ta med hela familjen!

Arrangör är organisationen “Lyft ett barn” där alla intäkter oavkortat går till Arkens barnhem i Indien, Nepal och arbeten i Filippinerna. Det behövs inte mycket pengar för att exempelvis betala en hel utbildning för en flicka i Filippinerna så att hon blir fri från prostitution. Detta är bara ett av alla projekt som Arken arbetar med. Läs gärna mer på vår hemsida >> Arken mission.

Alla är hjärtligt välkomna till detta event. Lördagen den 27 april kl 10-15.00.