Söker du efter vila och återhämtning eller hjälp att hantera negativ stress? Kanske har du gått på högvarv länge, behöver tid att stanna upp, tänka efter, prioritera om och sätta en ny kurs i livet. Ta chansen och anmäl dig till MIN BÄSTA VECKA  som är den 3- 9 november. Det kan bli den bästa veckan i ditt liv!

Du har möjlighet att delvis anpassa innehållet i din vecka individuellt. Varje dag kommer att ha ett eget tema. Här är exempel på innehållet: samlingar med lovsång, bön och förbön, egna stilla stunder med Gud, korta inspirationspass om kost, motion, vila och sömn, promenader i vacker natur, lättgympa, tips på nyttig och lättlagad mat, massage, gemenskap och livsberättelser framför brasan m m. Du får praktiska redskap att hantera stress i din vardag. Framför allt får du njuta av och ta emot Guds kärlek och kraft in i ditt liv i en lugn och mysig miljö.
Övernattning på Sjöhamra gård i eget rum, tre måltider samt mellanmål ingår dagligen. Resa till och från Sjöhamra ombesörjer du själv (Sjöhamra ligger ca 9 km norr om Åkersberga i vacker omgivning med skog, sjöar och närhet till havet).
Anmälan:  Anmäl dig här  Sista anmälningsdag är 1 november. Kostnad: 4 400 kr. Läs mera på Hälsolovets hemsida.
Kontakta oss gärna för mer detaljer på [email protected]