Laddar Evenemang

Återhämtningsdagar 16-20 februari

Kursinnehåll:

Undervisning om ”Inre bönen” i teori och praktiska övningar med Linda Bergling. Inre bönen är en hjälp att stilla sig och ta emot av Guds närvaro för ande, själ och kropp. Korta inspirationspass kring kost, motion och sömn. Samlingar med lovsång, tillbedjan och bön samt möjlighet att få ett enskilt förbönssamtal. Kreativa aktiviteter (akvarell-/akrylmålning, blomsterarrangemang m m), promenader på egen hand eller ledarledda, lättgympa, stavgång, kvällar framför brasan och egen tid för vila, eftertanke/reflektion. Du får praktiska redskap att hantera och förebygga stress utifrån ett kristet perspektiv. Dagarna följer en fast struktur och väl avvägd tid mellan aktivitet/vila. Varje deltagare deltar utifrån sin egen ork och kan anpassa innehållet individuellt.
Sjöhamra gård i Roslagen är en unik och fridfull plats med närhet till skogen, sjön och havet som erbjuder skön vistelse i naturen. Det finns stavar för utlåning om du vill använda dem på promenaderna.

(sista anmälningsdag 15/2)

Start på onsdag kväll, ankomst ca kl 18.00, incheckning på rummen, kvällsmat kl 19.00 och introduktion kl 20.00. Vi avslutar kursen med en sista samling och frukost på söndagen, klart för hemresa ca kl 10.30.

Angående covid-19: vi följer rekommendationer angående god handhygien och att hålla avstånd. Våra lokaler är stora och rymliga, du har med eget sänglinne och sover i eget rum. Dubbelrum erbjuds till gifta par.

Kostnad: 3500 kr/person, helpension med logi i eget rum, allt kursmaterial ingår.
Deltagaravgiften betalas in till bankgiro 372-3608, Swish 1232 88 6968. Du kan också betala med kort vid ankomsten (men ej kontanta pengar).
Observera! Bokningsavgift på 500 kr återbetalas inte.

Anmälan: Maila oss gärna till E-post info@halsolovet.se , eller ring telefon 08-58884000 (förmiddagar) om du har frågor, vill veta mer eller vill anmäla dig.

Hitta hit: Resa till och från Sjöhamra ombesörjer du själv (Sjöhamra ligger ca 9 km norr om Åkersberga i vacker omgivning med skog, sjöar och närhet till havet). Det går bra att åka med Roslagsbanan från Stockholms central till Åkersberga C, och därifrån vidare med buss 620. För exakt resväg och tidtabell gå in på www.sl.se reseplaneraren.

Share This Post, Choose Your Platform!