Detta är en gammal sida. Gå till Mirakelkonferensen 2021 genom länken https://www.arken.org/kalender/mirakelkonferensen-2/

Varmt välkommna!
Gunnar & Linda Bergling

LIVE-SÄNDNING

Alla möten sänds live.  Se mötena på TV Arken Youtube här eller via https://www.arken.org/live-2/      

TOLKNING

simultantolkning till finska via följande länk https://www.youtube.com/channel/UCOMSK5dq7VtJ6iPMUvQYbXQ.

 Simultantolkning till engelska via följande länk https://www.youtube.com/channel/UCzWT1rBTmxpjjetH31ILFoA/live

TALARE

Arkens pastorer Linda och Gunnar Bergling
Värdpar för konferensen

Gunnar Bergling 

En mycket omtyckt förstepastor, författare och en kunnig och uppskattad huvudbibellärare på Arkens bibelskola Jesus helar och upprättar. Han undervisar och predikar på ett jordnära sätt – med himmelskt perspektiv – bibelförankrat och klart. Många gånger väver han in exempel där han på ett humoristiskt sätt delar med sig av sin stora erfarenhet. Han medverkar också i TV-program bland annat på Kanal 10 och på TV-Arken, Youtube. Pastor Gunnar är en förebild för många pastorer och ledare i Sverige.

Linda Bergling 

Pastor i församlingen Arken, rektor för bibelskolan Jesus helar och upprättar samt grundare av Arkens Helandecenter. Linda är en uppskattad konferenstalare och arbetar internationellt med helandetjänst och barnmission. Hon medverkar också i TV-program. Pastor Linda arbetar för att skola, vård och omsorg ska få kristna alternativ till de numera så utbredda österländska metoderna man använder för att försöka finna frid. Hennes hjärta brinner för att ge ut det som finns på Guds hjärta: helande, befrielse och upprättelse till ande, själ och kropp.