Välkommen till Mirakelkonferensen 2020 online

Mirakelkonferensen är församlingen Arkens årliga sommarkonferens och årets höjdpunkt.  Det är en härlig vecka som fyller dig med glädje och livslust.

Många underbara talare medverkar och  ger sitt bästa.
Talarna är: Pastorerna Linda och Gunnar Bergling, Stefan Salmonsson, Morgan Carlsson, Martin Reen, Bengt Wedemalm, Daniel Åliden, Thorbjörn Holst-Larsen, Anita Björk, Abeba Russom, Ann-Mari och Lars Lindqvist samt  Bill Prankard från Kanada.

Betjäning:
Du kan sända ditt böneämne till info@arken.org så ber vi för dig.
Det finns också möjlighet att få ett personligt förbönssamtal per telefon under konferensveckan.  För att boka ring tel 08-588 840 00.
Ta gärna del av flödesbönen online  då vi betjänar dig med Ordet och Guds närvaro.

Direktsändning online:
Gud är inte begränsad i tid och rum. Hans kraft är densamme när du följer möten online.  Vi har direktsändning från alla möten på TV-arken YouTube. Här är länken https://www.youtube.com/channel/UCE8vnk9S-nfEGp5rwvZA6sQ

TYVÄRR KAN VI INTE FÖRMEDLA ÖVERNATTNINGSPLATSER DEN HÄR SOMMAREN.

Varmt välkommna!
Gunnar & Linda Bergling

LIVE-SÄNDNING

Alla möten sänds live.  Se mötena på TV Arken Youtube här eller via https://www.arken.org/live-2/      

TOLKNING

simultantolkning till finska via följande länk https://www.youtube.com/channel/UCOMSK5dq7VtJ6iPMUvQYbXQ.

 Simultantolkning till engelska via följande länk https://www.youtube.com/channel/UCzWT1rBTmxpjjetH31ILFoA/live

TALARE

Arkens pastorer Linda och Gunnar Bergling
Värdpar för konferensen

Gunnar Bergling 

En mycket omtyckt förstepastor, författare och en kunnig och uppskattad huvudbibellärare på Arkens bibelskola Jesus helar och upprättar. Han undervisar och predikar på ett jordnära sätt – med himmelskt perspektiv – bibelförankrat och klart. Många gånger väver han in exempel där han på ett humoristiskt sätt delar med sig av sin stora erfarenhet. Han medverkar också i TV-program bland annat på Kanal 10 och på TV-Arken, Youtube. Pastor Gunnar är en förebild för många pastorer och ledare i Sverige.

Linda Bergling 

Pastor i församlingen Arken, rektor för bibelskolan Jesus helar och upprättar samt grundare av Arkens Helandecenter. Linda är en uppskattad konferenstalare och arbetar internationellt med helandetjänst och barnmission. Hon medverkar också i TV-program. Pastor Linda arbetar för att skola, vård och omsorg ska få kristna alternativ till de numera så utbredda österländska metoderna man använder för att försöka finna frid. Hennes hjärta brinner för att ge ut det som finns på Guds hjärta: helande, befrielse och upprättelse till ande, själ och kropp.

 

Stefan Salmonsson

Stefan Salmonsson är en uppskattad bibellärare och en resande evangelist.  Hans predikningar hjälper dig att få hopp och tro mitt i prövningarna. Stefans predikningar är genomsurade av hans egen vandring i tro. Han har en beprövad erfarenhet av Guds trofasthet.  Han är lätt att lyssna till och har inspirerande djuphet i Ordet.

Morgan Carlsson

Morgan är tillsammans med sin fru Maria grundare av Mission of Hope International, förkortat MoHI. Sedan starten1992 har Morgan haft den stora förmånen att predika och undervisa i olika länder och i olika sammanhang. Från början har deras drivkraft varit att på olika sätt få se Guds kärlek och kraft förvandla människors liv.

Morgans predikningar väcker en tro på Gud och Hans kärlek. Morgan längtar efter att få människor att leva ett liv fyllt av tro, hopp och trygghet.

 

Martin Reèn

Det bibliska helandetjänsten har varit en central del i Martins förkunnartjänst. Han har haft en heltidstjänst som förkunnare sedan 2007. I samråd med lokala församlingar har Martin hjälpt till att bygga upp team som jobbar med helandetjänsten inom olika platser. Martin har en profetisk smörjelse i sin förkunnelse. Han vill resa runt och berätta vad Jesus gjort i hans liv. Martin kan själv vittna om hur Jesus upprättade och befriade honom. Och han längtar efter att också andra ska få uppleva det fulla livet i Jesus.

 

Bengt Wedemalm

Bengt Wedemalm är en livlig och omtyckt talare. Hans undervisning präglas av trons ande där han rör sig starkt i det övernaturliga. Bengts predikningar hjälper människor att omsätta Guds kraft i sina egna vardagsliv.  Redan i början av 80-talet reste Bengt till Östblockets länder där han var en av pionjärerna som gick med de goda nyheterna om Jesus till områden som tidigare varit stängda för evangelium.

Thorbjörn Holst-Larsen

Thorbjörn är en bibellärare, talare och egen företagare. Han är en av ledarna och  äldste  i församlingen Arken.
Thorbjörn predikar ofta om hur man kan sätta tron  i praktik i vardagslivet.  Han är en förebild genom sin egen tronsvandring.  Hans undervisning återspeglar förströstan på en god Gud som hör bön och vill ge bönesvar. När du lyssnar på Thorbjörn blir du uppmuntrad i ditt liv och du fylls med hopp och glädje.

 

Anita Björk

Anita leder i sitt dagliga arbete Arkens Helandecenter och Helandedagar. Hon har en lång erfarenhet av den bibliska helandetjänsten.  Anita är en av ledarna och äldste i församlingen Arken. Anita har en stark smörjelse att undervisa och be ut helande för kropp och själ.

 

Lars och Ann-Marie Lindqvist

Ann-Marie och Lars Lindqvist är omtyckta relationstalare med lång erfarenhet av själavårdsarbete. De har arbetat många år med äktenskapsrådgivning och bearbetningssamtal på Arkens Helandecenter.

På Arken erbjuder de med jämna mellanrum så kallade relationsdagar dit man kan komma, anmäld eller oanmäld. En relationsdag handlar exempelvis om teamäktenskap med exempel utifrån Bibeln, om upprättelse, frihet och jämställdhet i äktenskapet. Det kan även handla om barn, hur man talar och vilka relationsband man har.  Initiativtagaren och huvudläraren på relationsdagarna är pastor Gunnar Bergling. Ann-Marie och Lars Lindqvist medverkar.

Abeba Russom

Abeba Russom är en inspirerande, eldig förkunnare. Hon reser i en apostolisk tjänst och betjänar människor i olika nationer och kulturer.  Abebas förkunnelse är genomsyrad av befrielsesmörjelsen och radikal tro på att Jesus seger gäller alla människor.  Abeba kommer ursprungligen från Eritrea och hon predikar på flera olika språk.

 

Bill Prankard

Bill Prankard är en man med en brinnande vision för väckelsen. Mötet med Den Helige Ande förvandlade Bill. I ett av Kathryn Kuhlmnas möten året 1972 fick han ett radikalt möte med Den Helige Ande och Bills liv blev förändrat för alla framtid. Från att ha varit pastor i en liten pingstförsamling i Kanada blev han en helande evangelist med en internationell tjänst.

Han har predikat i alla slags församlingar över samfundsgränserna, och tusentals människor har fått ta emot Guds mirakel i sina liv genom Bills tjänst.

Bill har grundat församlingar, haft ett omfattande TV- arbete, skrivit flera böcker. Tillsammans med sitt team har han spridit evangeliet till områden där namnet Jesus inte tidigare varit okänd, bl annat i arktiska områden i Alaska och Norra Ryssland. Bill är en efterfrågad förkunnare och fungerar i stark helandetjänst.