Ann-Marie och Lars Lindqvist är omtyckta relationstalare med lång erfarenhet av själavårdsarbete. De har arbetat många år med äktenskapsrådgivning och bearbetningssamtal på Arkens Helandecenter.

På Arken erbjuder de med jämna mellanrum så kallade relationsdagar dit man kan komma, anmäld eller oanmäld. En relationsdag handlar exempelvis om teamäktenskap med exempel utifrån Bibeln, om upprättelse, frihet och jämställdhet i äktenskapet. Det kan även handla om barn, hur man talar och vilka relationsband man har. Ann-Marie och Lars arrangerar fyra relationsdagar per år med fristående teman, vilket gör att man kan komma oavsett om man varit med tidigare eller inte.

Vilka vänder ni er till?
– Vi vänder oss till alla, eftersom goda relationer är bra för oss alla! Det gäller inte bara i ett äktenskap. Vi kan ha goda relationer med vänner, i församlingen, på jobbet. Och till oss själva har vi ju en relation hela tiden! Relationen till Gud är nummer ett i alla lägen! Det är Gud som har skapat relationer, och han älskar relationer!

Varför ska man komma till relationsdagen?
Man kan komma för att bli uppmuntrad och glad, få nycklar och inspiration till allt bättre relationer! Det finns upprättelse för alla relationer!

Under 2019 kommer vi att arrangera flera relationsdagar. Kostnaden är 200 kr för en dag, då ingår mat, fika och kursmaterial. De två första datumen är 9/2 på Arken, samt den 18/5 på Sjöhamra gård. Håll utkik på Arkens hemsida eller mejla till [email protected] för mer information.

Få ett härligt liv tillsammans! Relationsdagen är till för alla som behöver hjälp med relationer.
Det finns upprättelse för alla relationer!  För långväga gäster kan enkelt boende ordnas till förmånligt pris.

 

Läs om familjen Buday som fick sitt äktenskap räddat genom Arkens Helandecenter.