Kom du också och ta del av en vecka som fyller dig med glädje och livslust! Mirakelkonferensen är sommarens höjdpunkt och vi ser fram emot att få träffa dig, tidigare vänner och nya.

På mirakelkonferensen vill vi alltid ge utrymme för den helige Ande. Vi vill att människor får möta Guds Andes kraft och få betjäning inom de områden där de har behov i sina liv.

Vi ber för människor och ger mycket utrymme för tillbedjan och lovsång. Vi vill se mycket under och tecken, för det heter ju Mirakelkonferensen. Vi vill se Guds kraft i rörelse och vi vill betjäna hela Kristi kropp. I år har vi många spännande och bibelsmorda förkunnare som kommer från när och fjärran . Du har även möjlighet att bo gratis om du hjälper till som volontär under flera pass. Läs mer om det här på hemsidan >>

 

Väl mött den 13-21 juli!