Laddar Evenemang

Mötestiderna:
Fredag 18 oktober kl 19.00
Lördag 19 oktober kl 19.00 (Ledarsamling kl 13.00-15.00)
Söndag 20 oktober kl 10.30

Lördag kl 13.00-15.00 håller Henry Hinn en ledarsamling för alla som är engagerade i någon form av tjänst i Guds rike. Ingen anmälan behövs.

Henry Hinn besöker Arken. Henry Hinn är bror till Benny Hinn.

Han bor i Kanada där han leder en färgstark församling ”Vancouver Christian Center ”  tillsammans med sin fru Donna.

Hans största längtan är att den helige Andens närvaro blir manifesterad i mötena.

Bakgrund:
Henry Hinn är född i Jaffa, Israel. År 1968 immigrerade hela familjen till Toronto Canada.

I sin ungdom var Henry var känd som familjens ”svarta får” . När hans bror Benny Hinn blev frälst, var Henry en motståndare och han förkastade starkt den tron som hans bror hade funnit i Jesus.

Men när han lyssnade på sin brors vittnesbörd, blev han berörd.

När Henry Hinn slutligen tog emot Jesus som sin Frälsare fick hans liv en uppskakande förändring. Henry upplevde att Gud kallade honom till en heltidstjänst för Jesus.

Henry svarade ja till Guds kallelse och började tjäna i kristna sammanhang. Han arbetade bland annat som mötesvärd i Billy Grahams stora möteskampanjer och i Benny Hinns berömda möten.

Henry fortsatte att hjälpa till i olika möten. Så småningom öppnade Gud dörrarna för Henry att börja predika Ordet. Han fick dela sitt vittnesbörd i ”Full Gospel Business Men”s möten och inleda sin förkunnartjänst.

Efter några år i tjänst mötte Henry sin fru Donna och de började  tjäna Gud tillsammans. De höll konferenser och mötesserier och fick se tusentals människors liv bli förvandlade genom den helige Andens verk.

År 1980 grundades ”Henry Hinn Ministry” med en internationell tjänst.

Share This Post, Choose Your Platform!